• הוסף לסימניות
שיתוף קטן מהפקה מתוקה (מהקיץ...) וכמה הגיגים... היתה לי תקופה של כמה וכמה חדשים שפשוט הייתי במירוץ ובמירוץ סביב השעון, כמעט בלי זמן לנשום וזמן לחשוב. הרגשתי לאחרונה שהמח שלי מרוקן מיצירתיות, מרוקן מרעיונות, דמיונות בנושא צילומים וסטים חדשים ומעניינים, וכאב לי ושרף לי הלב על זה. מה קרה?! זהו?! כך אני אמשיך לצלם כל הזמן את אותם סטים "משעממים" שיחזרו על עצמם?!
מדי פעם היו אי אלו הארות,
אבל זה לא התקרב לזמני ההשראה הגדולים שאני בד"כ מכירה על עצמי
שנתקלת במשהו מעניין וישר הגלגלים במח מתחילים לעבוד ולפנטז....... (מה בר ביצוע יותר ומה פחות..)
מה גם שקרו לי כמה דברים מעצבנים
כגון משדר לפלאשים שנשברה בו חתיכה קטנה בפנים........
להמשך הפוסט המלא בבלוג:
https://www.malkilasker.com/בלוג/שיתוף-קטן-מתקופה-ארוכה

IMG_6843 copy.jpg
IMG_6886 copy.jpg
IMG_6823 copy.jpg
IMG_6863 copy.jpg
IMG_6873 copy.jpg
IMG_6935 ר נמוכה.jpg
IMG_6971 copy.jpg
IMG_6981 copy.jpg
IMG_6987.jpg
IMG_7036.jpg

• הוסף לסימניות
איזה מתוקותתת!
הרקעים-מושלמים וכן גם הפוזות!
תמונות יפיפיותתת

• הוסף לסימניות
איזה נסיכות
ואיזה תמונות מדהימות הוצאת להן!

• הוסף לסימניות
וואו חתיכת סיפור..
העיקר זה הסתדר לבסוף ויש פה כאלו תמונות יפות!

• הוסף לסימניות
תודה חברות :)
כיף לקרוא פרגונים כאלו!

וואו חתיכת סיפור..
העיקר זה הסתדר לבסוף ויש פה כאלו תמונות יפות!
מלכי זה מתוק!
את תמיד מסתדרת בסוף בדרך הכי טובה שיש
אלופית!
אגב, שימו לב זה צילומים מהקיץ, והסיפור עם המשדר אמנם נמשך תקופה,
אבל הסוף שלו קרה ממש שבוע שעבר, לא בצילומים האלו ;)

• הוסף לסימניות
(y)

• הוסף לסימניות
כמה נקי ככה יפה!
אוהבת את הייחודיות בתמונות שלך!

• הוסף לסימניות
בובות!
והסשן הכחול לוקח בענק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה