שיתוף- קיר המשרד החדש שלי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
חחח... גם לי יש רק קיר קטן ליד הפינה שלי, היה נראה בתמונה שיש שם משהו גדול יותר......
יש שם עוד שטח קטן,
כרגע עוד אין ריהוט תואם אז אין לי מה לצלם, לכן כתבתי שכשאוסיף פריטים אעלה ואעדכן שלא תישארו מאחור...

• הוסף לסימניות
מדהים העיצוב! ואיזו עבודה נקיה! יישוב טוב,
סתם סקרנות.. מה זה הפנל הזה ולמה?

• הוסף לסימניות
מדהים העיצוב! ואיזו עבודה נקיה! יישוב טוב,
סתם סקרנות.. מה זה הפנל הזה ולמה?
פנל פולימרי.
נותן גימור אלגנטי יותר מפנל רגיל מהריצוף
יותר בקטע עיצובי מאשר פרקטי

• הוסף לסימניות
@רותי וינברג - מושלםםם היה שווה את המאמץ, לא דמיינתי שעד כדי כך!
שתהיה ברכה והצלחה לקוחות כבדים ועבודה קלה...!

• הוסף לסימניות
וואו! מיוחד ממש!
מעוצב מקסים ובטוב טעם, וביצוע אסתטי ממש.
תצליחי המון!!!

• הוסף לסימניות
וואו, מהמם.
אני אוהבת את אלו שלא רק מדברים על זה, אלא מבצעים בפועל..
מדהים. ממתג אותך מעולה.
חלון הראוה של העסק שלך..
המוני הצלחות!

• הוסף לסימניות
@bracha @רותי וינברג
יש למי מכן אולי אפשרות לצלם את הסכין ולהעלות לה תמונה שלו?
תודה רבה מראש.
לכידה.PNG

• הוסף לסימניות
זה לא קשור לכאן אולם מאד היתי שמח לדעת איך אני מצליח להגיב ולשאול שאלות באתר הזה, כי זה לא נותן לי להגיב בכלל חוץ מהשאלה הנוכחית שמשום מה הוא פה נותן לי אבל בעיקרון הוא כותב לי בכל המקומות שאין לי מספיק הרשאה בשביל להגיב, ולא הבנתי למה הוא מתכוון , איך מקבלים הרשאה?
בפורומים המקצועיים יש צורך להיות חבר בפורום, בנוסף להם יש את הפורומים הפתוחים לכולם (אמנות ויצירה, איש את רעהו, בניה ושיפוצים ועוד...)
אם אתה בעל מקצוע הקשור לאחד הפורמים המקצועיים- ניתן להגיש בקשת הצטרפות הכוללת את פרטיך האישיים ושמך המלא והמנהלים יאשרו אותך בע"ה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה