שיתוף---קיר כניסה לבית

• הוסף לסימניות
טפט או צבע
מי מנחש?
20171109_132816.jpg

• הוסף לסימניות
מיוחד!
נראה שבלונה וצבע......?!

• הוסף לסימניות
יפה מאד! מקורי ומעניין
נראה צבע+ שבלונה
אולי תתני לנו מבט רחב יותר על הקיר?

אפשר הערה קטנה? את הפרפרים הייתי מצמידה בצורה לא ממש עקבית, אחד טיפה מסובבת ומורידה מעט מהקו הישר, כרגע זה טיפה מאולץ...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אז כמו שחשבתן..רובכן בכל אופן

הרקע-צבע אפור
העלים-בעזרת שבלונה-מבית הטמבור, צבע פנינה -פנטזיה
והפרפרים- תלת מימד-מחנות בית דנדי ברמת גן
והיצירה....מעשה ידי בעלי:p

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יפיפה.
עדין, ויוקרתי.

עבודה יפה ומדוייקת

קלטתי שזה צבע לפי העלים שמסביב למתג...

ספרי לי קצת על הצבע, אני בדרך לצבוע קיר בחדר שינה. ואשמח לשמוע באיזה צבע השתמשת.

• הוסף לסימניות
יפיפה.
עדין, ויוקרתי.

עבודה יפה ומדוייקת

קלטתי שזה צבע לפי העלים שמסביב למתג...

ספרי לי קצת על הצבע, אני בדרך לצבוע קיר בחדר שינה. ואשמח לשמוע באיזה צבע השתמשת.
צבע פנטזיה-קשמיר

• הוסף לסימניות
מיוחד

רעיה

• הוסף לסימניות
וואו!
קשה להאמין שזו עבודת יד ולא משהו ממוחשב,
מיוחד!

• הוסף לסימניות
מאלף!!

• הוסף לסימניות
מקסים!
שדרוג מיוחד!!!

כמה כיף לכם לחזור הביתה עם קבלת פנים חמה ולבבית שכזו :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה