שמשונית בגודל 100 מטר רץ לעיטוף מתחם הגנים
t.over משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי 13/8/18 הוסף לסימניות #1 שמשונית בגודל 100 מטר רץ לעיטוף מתחם הגנים
ש שרינה משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום עיצוב גרפי פרסום וקופי 13/8/18 הוסף לסימניות #3 חמוד, גם אני הכנתי משהו דומה...
ש שרחיה משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי • 13/8/18 הוסף לסימניות #4 ממש מתוק! אולי תסתכלי על הדשא של השכן (@שרינה) הוא ירוק יותר... ועכשיו ברצינות, אולי תוסיפי קצת חיות לדשא.
ממש מתוק! אולי תסתכלי על הדשא של השכן (@שרינה) הוא ירוק יותר... ועכשיו ברצינות, אולי תוסיפי קצת חיות לדשא.
ט ט תהילה משתמש סופר מקצוען פמ"ג DIP 13/8/18 הוסף לסימניות #5 ממש יפה את בטוחה שזה 100 מטר? (קילומטר?)
t.over משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי 13/8/18 הוסף לסימניות #6 נכתב ע"י ט תהילה: את בטוחה שזה 100 מטר? (קילומטר?) לחצ/י כדי להרחיב... זה מאה מטר (לא קילומטר) ובנוי במקטעים של 10 מטר כ"א (עוטפים מתחם של מספר גנים)
נכתב ע"י ט תהילה: את בטוחה שזה 100 מטר? (קילומטר?) לחצ/י כדי להרחיב... זה מאה מטר (לא קילומטר) ובנוי במקטעים של 10 מטר כ"א (עוטפים מתחם של מספר גנים)
א *ארטישוק* משתמש מקצוען עיצוב גרפי • 14/8/18 הוסף לסימניות #7 נראה טוב! א. הייתי משלבת את הלוגו של רשת הגנים, ואולי גם סלוגן. או שהשמשונית אמורה להיות תלויה בחלק הפנימי של המתחם? ב. אם מדובר בגנים השייכים למגזר הדתי - חרדי אולי כדאי לחרד את הדמויות. בהצלחה!
נראה טוב! א. הייתי משלבת את הלוגו של רשת הגנים, ואולי גם סלוגן. או שהשמשונית אמורה להיות תלויה בחלק הפנימי של המתחם? ב. אם מדובר בגנים השייכים למגזר הדתי - חרדי אולי כדאי לחרד את הדמויות. בהצלחה!
ל למדן בגן משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי עימוד ספרים 14/8/18 הוסף לסימניות #8 יפפהה. הייתי מוסיפה עומק. כדוגמת הדשא הירוק.