- הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלפפון;2395739:מה ההדגשה פה: בכל מחיר?
לא הבנתי.
נכתב ע"י eti2030;2395746:עבודה מעולה!! ממש אהבתי. זה בולט, ומדבר, ועשוי טוב
(אולי הטיפוגרפיה למטה עמוסה מידי - אבל זה נסלח..)
תודה!נכתב ע"י יוסף שטיין;2395975:העיצוב יפה מאוד
נ. ב. יש פה לדעתי מספר מסרים מעורבים
א. ישנם תיקים בכל מחיר.
ב. ישנם מבחר תיקים שונים לנסיעה לשבת, להליכה לישיבה, וכו'. [לכל שימוש תיק אחר בקיצער צריך חדר תיקים ומזוודות].
כמו כן ישנם כאן 3 משפטים שיוצרים עומס ואי מיקוד.
א. שאלה נופשים וכו'? ללא תשובה ברורה
ב. 'לכל נסיעה', מה שלמעשה כולל נופשים.
ג. 'בכל מחיר'.
אילו הייתי מחפש מזוודה הייתי מחפש תיק חזק או זול.
והאפשרות לפרסום אפשר למקד לכמה כיוונים.
1. מזוודות חזקות - מראה תיק מתחת לאוטבוס - וכיתוב 'התבלבלת לא נורא הוא ישרוד',
או מטוס או פג'ז של אוטבוס המון מזוודות, והמזוודה עם תווית של החנות, והכיתוב - לא נפגע.
2. מזוודה לפי רמה ואופנה, הייתי מפרסם סדרה מזוודה עם עניבה לצד רכב יוקרתי, מזוודה עם ספרים וכובע, וכו'.
3. אילו הייתי רוצה לבטא את שרידות המזוודה לאורך ימים, הייתי מקמפיין עם הסלוגן גודל עם המשפחה, [ומראה תיק פתוח עם בגדים לשני ילדים ואותו תיק אחרי כמה שנים עם 4 ילדים, או כמה גיליים של בחורים ילדים שנושאים את אותו מזוודה.]
נכתב ע"י תא חזי;2396620:הפרסומות מקסימות! (אני משער שהם באו כ"טיזר" אחת אחרי השניה, בהפרש של עמודים - לא ככה?)
תודה לך ולכולם על ההערות. אך המודעות כבר התפרסמו...נכתב ע"י איטליה;2396730:עבודה מדהימה וחדשנית!
בכותרת משהו לא מסתדר, אולי את השאלה שמשתנה בכל קמפיין כדאי להוציא מהמסגרת באיזה שהוא צורה או לעשות הפרדה בולטת, וכן הייתי אולי כותבת "לכל מטרה בכל מחיר" ולא לכל נסיעה כי משתמשים במזוודות לעוד מטרות וזה קצת מגביל...
ובקשר לטקסט למטה, הוא לא נורא אבל אולי בכל זאת יותר לתמצת יהיה יותר יפה...
מקוה שאני מובנת
המון הצלחות!!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים