שיתוף קצת ישן, ציור בתוכנת מצגות

• הוסף לסימניות
אז מצאתי את הציור הזה אצלי בתמונות
נעשה בפאוורפוינט באמצעות העכבר...
1670494710059.png

• הוסף לסימניות
ואני יודעת שהאור בעיניים לא מסתדר עם הצל בשיער :sne:

• הוסף לסימניות
חמוד אהבתי את הקוקס!
ואת הצבע בכלל......
לא הבנתי מה הרעיון שזה מצויר בפאוורפוינט

• הוסף לסימניות
חמוד אהבתי את הקוקס!
ואת הצבע בכלל......
לא הבנתי מה הרעיון שזה מצויר בפאוורפוינט
ציירתי עם העכבר
כלומר לא ממש ציור, לקחתי צורות ושיחקתי עם הצורות והצבעים שלהם
לדוגמא: האף הוא עיגול במקור ששיחקתי איתו עד שהגיע לתוצאה הרצויה.
מקווה שאני מובנת...

• הוסף לסימניות
מושלםםםםםםםםםםם
כמה אהבתי לעשות את זה

• הוסף לסימניות
וואו זה ממש כישרון
לא חשבתי שאפשר להגיע לתוצאה כזו בתוכנות ווינדוס
שאפו!!

• הוסף לסימניות
תודה!
וואו זה ממש כישרון
לא חשבתי שאפשר להגיע לתוצאה כזו בתוכנות ווינדוס
שאפו!!
אפשר הרבה יותר מזה, בעבר הכנתי עוד דברים כאלה שאבדו לצערי כשהמחשב הקודם שלי נהרס
זה סוג של תחביב שלי:sne:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה