שיתוף ראשון שלי!

• הוסף לסימניות
אם כבר הייתי במקור, הייתי חייב... ;)

upload_2018-5-17_21-7-56.png

• הוסף לסימניות
לכידה.JPG תגידו אתם עושים ממני צחוק?
אני רוצה להבין מה הולך כאן?.....?...?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לא יודעת אם של @למדן וידען מקורי או לא (לא יתכן).
בכ"א שלי ודאי שכן.

ו.. חני כאחת מתכנות את חייבת להצליח לפתור את החידה איך עשיתי את זה...

• הוסף לסימניות
לא יודעת אם של @למדן וידען מקורי או לא (לא יתכן).
בכ"א שלי ודאי שכן.

ו.. חני כאחת מתכנות את חייבת להצליח לפתור את החידה איך עשיתי את זה...

פינתי, אתגרת אותי!
לא מוצאת שום אופציה חוץ מלגעת בקוד מקומית ב'בדוק מרכיב' או פשוט לבדוק אותו וללחוץ על הריבועים הנכונים.
גם לא הבנתי את הרמז שלך - מה רחלים כתבה??

• הוסף לסימניות
פינתי, אתגרת אותי!
לא מוצאת שום אופציה חוץ מלגעת בקוד מקומית ב'בדוק מרכיב' או פשוט לבדוק אותו וללחוץ על הריבועים הנכונים.
גם לא הבנתי את הרמז שלך - מה רחלים כתבה??
פשוט יותר..

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ברור ששלי ערוך בבדוק מרכיב (18/2 זה תמיד 9, לא יתכן פחות).
שם גם ניתן לראות את התואמים לפי הצבע.

אבל כשהדף ניטען לראשונה (או רענון עם Shift + F5) רואים לשניה וחצי את הצבעים בלבד לפני שהשכבה של ההסתרה מכסה אותו, כך שצילומסך וכדו' יתן פתרון מלא.

את יכולה לנסות לטעון קודם את הכיסוי ורק כשהוא עולה להציג את הצבעים.

• הוסף לסימניות
אצלי במחשב אין אפילו חלקיק שניה שרואים את הצבעים, אז לא חשבתי על זה...
תגדילו את מהירות האינטרנט שלכם;)

• הוסף לסימניות
אצלי במחשב אין אפילו חלקיק שניה שרואים את הצבעים, אז לא חשבתי על זה...
תגדילו את מהירות האינטרנט שלכם;)
זה רק בפעם הראשונה (כמו שרחלי כתבה)
ואם תפתחי בחלון מוסתר תראי את זה גם את... :)

• הוסף לסימניות
שיחקתי ונהניתי!
אך - האם המצב שבתמונה הוא באג?image.png

• הוסף לסימניות
שיחקתי ונהניתי!
אך - האם המצב שבתמונה הוא באג?צפה בקובץ המצורף 359182

הבאת את פורום אמנות ויצירה לכאן...
בקישור פה זה המשחק הבסיסי בלי יצירות הפאר שלי... ואם תשחקי בקישור כאן לא תפגשי בבאג הזה, הוא נוצר כשעשיתי שינויים והמרות בשביל אתגר האמנות...

• הוסף לסימניות
חחחחחחחח
נתיב מגן עלי.....

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה