כללי שיתוף רולאפ שעיצבתי ללהקת קול התור

• הוסף לסימניות
בס"ד

שיתוף רולאפ שעיצבתי ללהקת 'קול התור'
אשמח לשמוע חוות דעתכם :)

קבצים מצורפים

• רולאפ-קול התור.jpg
    רולאפ-קול התור.jpg
    1 MB · צפיות: 43
  • הדמיה- רולאפ קול התור.jpg
    KB 212.3 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
הדבר הראשון שקפץ לי לעין -
השורה למטה צמודה מאוד לקצה. ברול אפ יש כ-30 ס"מ למטה שנכנסים לתוך המעמד, ובעצם מה ששמת שם ייראה רק בחלקו.
מידע חשוב שמים למעלה.
לגבי העיצוב - הצבעים יפים, אבל קצת ריק.
כדאי להגדיל את שם הלהקה (תחלק ל-2 שורות)

• הוסף לסימניות
תודה רבה, באמת היה לי חשוב לדעת כמה להשאיר למטה

תזכה למצוות!

• הוסף לסימניות
מודעה יפה אך ריקה מדי.
אולי כדאי כדי למלא קצת, להפריד בשורה בין המילה "להקת" ל"קול התור"
וכן להחליף רקע למענין יותר.
בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
נראה נחמד...

הייתי הולך על זריקת תווים באוויר ורקע בז'.

וגם איזה קלידים בצורה מעוגלת.

עכשיו לגבי הכיתוב של הלהקה אולי ככה:
ולשים אותו למעלה

שורה ראשונה - להקת (בכתב גדול)
שורה שנייה - קול התור (בכתב קטן)

הצעה לתוספת:

אפשר לדעתי להוסיף נקודות עם תווים - מצד ימין לכיתוב לעשות תו.

לדוגמה:

*נגינה מיוחדת

*שירים מכל הסגנונות

וכו'...

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה רבה על חוות דעת, באמת הרגשתי שחסר משהו,

אני אבדוק מה זורם לי ממה שהצעת וכן נראה לי שאפשר להוסיף כוכבים בשיטת שילוב screen,
ולמסך אותם על גרדייאנט צבעוני ואולי זה יתן עניין ברקע,

גם לגבי הכיתוב אבדוק מה שאתה מציע ואעלה תמונה

תודה רבה, עזרתם לי מאד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אילוז;2276585:
שורה ראשונה - להקת (בכתב גדול)
שורה שנייה - קול התור (בכתב קטן)

במחילה - בדיוק הפוך - לכאורה צריך להבליט את השם של הלהקה, לא?:cool:

• הוסף לסימניות
א. לא כ"כ הבנתי את הקשר של כדור הארץ.. העניין הוא שיוצאים תווים ('קול') מארץ ישראל ('נשמע בארצנו')? תמיד תמונה של כדור הארץ מזכירה לי כנסים של הידברות או ערכים, וחוץ מזה יש לי באופן כללי סלידה מתמונת כדור הארץ, לא יודע למה. אולי זה אישי.
אני בכל אופן, הייתי הולך דווקא על כיוון של תור שמתעופף, ולא על כדור הארץ.
ב. זה מידי בנאלי לדעתי לשים תווים ללהקה. וגם אם את בוחרת לשים, ריבוי התווים מפריע לי, הייתי ממעט אותם למינימום - 2 או 3.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
ניסיון ללוגו

תוכל לעשות אולי לוגו במבנה כזה. אבל כמובן לעצב אותו ולמקם נכון... אולי את למד של "קול" להפוך לתו או למפתח סול.

קבצים מצורפים

• להקה.PNG
    KB 8.8 · צפיות: 27

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה