שיתוף:) רקע מטורף לבר של בת מצוה

• הוסף לסימניות
קדימה!
תתחילי לשתף איך יצרת כל פרח
זה פשוט מתוק

• הוסף לסימניות
מושלם!!!
ומותר לשאול מי הכין את מה שיש על הבר????;)

• הוסף לסימניות
מושלם!!!
ומותר לשאול מי הכין את מה שיש על הבר????;)

ובכן, זו עבודה של חודש...
אני ואמא שלי הכנו הכל והיה גם בר מלוח..
מקווה להעלות בקרוב את הסרטון שממנו העתקנו את הפרחים.

• הוסף לסימניות
יפהפה, עדין ומרשים!

• הוסף לסימניות
תוכלי לעלות תמונה גם מהבר המלוח???

• הוסף לסימניות
איך מעלים תמונה בגדול?

• הוסף לסימניות
upload_2019-1-8_22-6-18.png

הבר המלוח, פחות יפה אבל יותר טעים!

• הוסף לסימניות
מיוחד!

כל כך יפה הצבעים התואמים של הפרחים והבר של המתוקים, מושלם!

אשמח אם תעלי את סרטון ההדרכה לפרחים.

• הוסף לסימניות
פשוט יפהפה! איזו השקעה, וגם הבר עצמו מהמם!
גמני אשמח מאד לראות הדרכה.

• הוסף לסימניות
הכל מהמם ותואם! איזו השקעה
והפרחים-פיצוץ של רעיון-קניתי!!!

• הוסף לסימניות
מצטרפת לבקשה של ההדרכה....
ואם אפשר גם גילוי כמה זמן אמיתי כל פרח לקח.....
(יש לי אירוע בקרוב, ואני קצת הרבה לחוצה)

• הוסף לסימניות
אני מצטערת שלא העליתי עדיין את הסרטון, הענין הוא שעשיתי את זה עם דודה שלי והיא הביאה את הסרטון מיוטיוב, היא שלחה לי אותו אבל לא בתור קובץ ולכן לא הצלחתי לפתוח אותו...
אני מקווה שהיא תשלח לי בקרוב ואז אעלה. אבל מי שיש לה אפשרות- שתסתכל ביוטיוב- משהו כמו "פרחים מבריסטולים..."
מצו"ב תמונה של פרח אחד בהגדלה.
מקווה שזה עוזר לבינתיים...
upload_2019-1-13_14-26-8.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה