כללי שיתוף>> שחיה למטרה מתרחבת ומגיעה לאשדוד

• הוסף לסימניות
חצי אשדוד.jpg מלא- אשדוד.jpg

• הוסף לסימניות
מיוחד!
שפה מתוקה ונקיה.

ואליפות איך שהסתדרת עם שני הקומפוזיציות....

כנראה שדווקא בגלל השלמות,
נתפסתי לפרטים הקטנטנים....
1. בחצי עמוד, להעלים את חצי הבלון, נשמע קטנוני,
אבל העין שלנו נורא מתקשה לקבל חצאי דברים.
2. את האייקון של היד, שמופיע ליד בואי... מגיע לך! הייתי מורידה.
3. יתכן שהדגשה של חימום הבריכה, תשכנע יותר את קהל היעד.

• הוסף לסימניות
כנ"ל!!
השפה גרפית מקצועית!!
מודעה יפה אהבתי ת' לוגו!

תודה לכל התגובות ממש כייף לשתף!!
יפה מאוד
(רק לי זה הזכיר קצת את מאוחדת.)
גם לי זה קצת הזכיר;)
מיוחד!
שפה מתוקה ונקיה.

ואלפיות איך שהסתדרת עם שני הקומפוזיציות....

כנראה שדווקא בגלל השלמות,
נתפסתי לפרטים הקטנטנים....
1. בחצי עמוד, להעלים את חצי הבלון, נשמע קטנוני,
אבל העין שלנו נורא מתקשה לקבל חצאי דברים.
2. את האייקון של היד, שמופיע ליד בואי... מגיע לך! הייתי מורידה.
3. יתכן שהדגשה של חימום הבריכה, תשכנע יותר את קהל היעד.
אחד הדברים המאתגרים זה להעביר מודעה לפורמט שונה ושישאר עדיין יפה כמו שהיה....
צודקת ב1 2 3 !! תודה לך!
אמנם זה כבר נשלח לעיתון אבל לשבוע הבא נסדר תענין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה