שיתוף: שיווק ב-6 צעדים (נוספים*)

• הוסף לסימניות
שלום חברים,

שמחה לשתף בספר החדש 'שיווק ב-6 צעדים (נוספים*)'. כעת בשלבי עבודה אחרונים, וממש עוד מעט על מדפי החנויות.

אני יודעת שמאוד מתבקש לספר פה מה עומד מאחורי הספר. לכן צירפתי גם כריכה אחורית, שתוכלו לראות. אם יש עוד שאלות - כאן או בפרטי.

ועכשיו לדבר המעניין באמת: למה בחרתי באנשי המקצוע האלה דווקא, שילוו לי את הספר?

א. פטמן, היא פשוט העורכת הלשונית הכי טובה שאני מכירה בשטח. היא גם קופירייטרית מצליחה, כך שיש לה זיקה לתחום, והיא יכולה להוסיף לי משלה.

יואל ברלב הוא אמן הקומיקסים הכי מוערך עלי, בעיקר הצורה איך שהוא מתרגם עניינים סבוכים לציור קליל ומלא הומור. היה כיף לעבוד איתו על ציור הכריכה!

רחלי מסטודיו נמשים היא מעצבת על, ואני נהנית להשתמש בשירותיה המקסימים לכל צרכי המשרד. ברור שגם את הכריכה היא תעצב לי, וברור גם שהתוצאה יצאה מקסימה, בלי קשר לזה ששיגעתי אותה. בסוף היא תמיד צודקת...

ההדפסה בע"ה בהמשך השבוע אצל 'דפוס בסיס', שיש להם התמחות מצוינת לחוברות וספרים בכריכה רכה, וממה שכבר יצא לי לראות, זה איכותי מאוד ושווה לחלוטין.

תודה לכל מי שהשתתף, יעץ, הגיה, עזר, שמר על הילדים, לא הפריע וכו'. ועוד תודה מיוחדת - לכל מי שיגיב כל תגובה מועילה כאן.

המון הצלחה לכולם!

קבצים מצורפים

• הדמיה.png
    KB 726 · צפיות: 35
  • פריסת כריכה.jpg
    KB 578.1 · צפיות: 41
  • הוסף לסימניות
מזל טוב מזל טוב ובשעה טובה
כיף לראות בסוף את התוצאה הסופית, אחרי כל כך הרבה זמן ודיבורים והתייעצויות..
ממש כמו לידה אמיתית, אה? ;)
מחכה לראות את זה מודפס, מריח ריח של דפוס..

אז נשאר לי רק לאחל שתרווי ממנו הרבה נחת! :)

• הוסף לסימניות
חומר מקסים. אני ממליץ לקנות לכל מי שיש לו עסק, וכמובן לכל מי שמתעניין בתחום השיווק והפרסום.

• הוסף לסימניות
תכל'ס איך קונים בזול דרך פרוג?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י swiss;1409394:

צריך לבדוק עם הנהלת פרוג, משפחת דיקמן היקרה, אם זה מאושר מבחינתם.
אטפל בזה ואם כן - אודיע.

תודה!

• הוסף לסימניות
ואיך קונים במחיר מלא, כי הספר נראה שווה את זה?

• הוסף לסימניות
מתלהבת

חפרת וחפרת וחפרת...
וחפרת וחפרת וחפרת וחפרת וחפרת וחפרת......
ובסוף העלית את המטמון שלך
על מגש של כסף...

לאה,
את לא מפחדת שאחרי שנקרא את הספר
נפסיק להתייעץ איתך???
איך יהיה לך מחר שיחות נעימות עם לקוחות??? :):):)

כל הכבוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י swiss;1409394:

הנהלת פרוג אישרה מכירה מוקדמת במחיר זול יותר. היום או בתחילת שבוע הבא אפתח, בעזרת השם, אשכול על הנושא.

נכתב ע"י ונתנו10;1410070:
ואיך קונים במחיר מלא, כי הספר נראה שווה את זה?

תודה ונתנו, לא ציפיתי לכזה פרגון... זה באמת מעודד!
הספר יהיה בע"ה תוך כמה שבועות בכל החנויות. הוצאת תפארת ככל הנראה תטפל בנושא ההפצה, ולפי ההמלצות שקיבלתי עליהם - אפשר לקוות שיהיה קל להשיג אותו.

• הוסף לסימניות
נראה מצויין, לאה, כמו כל הדברים שאת מוציאה תחת ידייך.

אני מקבלת הרבה בקשות להמלצה על ספרים שעוסקים בשיווק.
עד היום יכולתי להמליץ רק עם הסתייגות של 'זה ספר חילוני, אז קח/י בחשבון שיש כמה דוגמאות שלא כל כך מתאימות'...
עכשיו יהיה לי על מה להמליץ בפה מלא.

• הוסף לסימניות
הכריכה חדשנית ומושכת.
מתחשק לי לדפדף בספר הזה כבר עכשיו…

טוב שהחומר כולו כרוך ומסודר.

והמון הצלחות בשיווק ובמכירות!

• הוסף לסימניות
לאה,
כמה שאני לא קשורה לשיווק ואסטרטגיות, אבל רק לראות את הכריכה המדהימה ולמצוא בין השורות את הכוכביות וההברקות שלך
שעושה לי חשק לקנות את הספר ראשונה....
המשיכי לעשות חיל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mina928;1426124:
לאה,
כמה שאני לא קשורה לשיווק ואסטרטגיות, אבל רק לראות את הכריכה המדהימה ולמצוא בין השורות את הכוכביות וההברקות שלך
שעושה לי חשק לקנות את הספר ראשונה....
המשיכי לעשות חיל

ראשונה את כבר לא תהיי,
וכוכביות וההברקות של לאה זה הדבר הכי כייפי :p

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה