אלי מוזיקAI
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
יפה מאד....יצא שיר מטורף ,מרשה לזכות את הרבים ולהפיץ
תהנו (:
יצרת את זה בסונו?
יפה מאד....יצא שיר מטורף ,מרשה לזכות את הרבים ולהפיץ
תהנו (:
כןיפה מאד....
יצרת את זה בסונו?
מישהו יודע מה הסיפור של זה? כתוב שזה חינמי ואז כשלוחצים על 'צור' צריך לשלם, מה הסיפור?זה פתוח?![]()
AI Music Generator - Create Royalty-Free Songs With Text | LoudMe
Meet LoudMe's AI music generator, the future of music creation. Turn simple text prompts into professional-grade songs effortlessly.loudme.ai
לא מכיר את זה, אבל אין כמו SUNO...מישהו יודע מה הסיפור של זה? כתוב שזה חינמי ואז כשלוחצים על 'צור' צריך לשלם, מה הסיפור?
אויש.אני צריכה שיר על ילד שאפילו שמשתדל להיות הכי טוב מקבל גערות ומבואס מהגערות
המילים מסונו?יצרתי שיר באתר SUNO, אשמח שתפרגנו בלייקאו תגובה
.
תהנו...
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.www.youtube.com
אין לי כיוון למילים השיר מיועד להצגהאויש.
קודם כל הייתי ממליצה לך לברר האם הסביבה מודעת בכלל להשתדלות שלו. זה לא משהו שאמור לקרות למי שמשתדל ומנסה...
אני עובדת כרגע על שיר שקשור לחריצות אבל אדרבה, בואי נוציא שיר יחד.
מה אומרת?
יש לך כיוון למילים?
המילים מGPT אבל שיניתי הרבה, קולות של ילדים קראתי שא"א, לא יודע למה. אבל מקהלה שמעתי באיזה שיר שמישהו עשה, אני ינסה לשלב את זה בשיר הבא שאני יעשה, יותר מתאים לשיר שקט.אויש.
קודם כל הייתי ממליצה לך לברר האם הסביבה מודעת בכלל להשתדלות שלו. זה לא משהו שאמור לקרות למי שמשתדל ומנסה...
אני עובדת כרגע על שיר שקשור לחריצות אבל אדרבה, בואי נוציא שיר יחד.
מה אומרת?
יש לך כיוון למילים?
המילים מסונו?
הוא כתב לך את המילים בלי התערבות אנושית?
אני אשמח שמישהו (אולי אתה) ינסה להוציא שיר בסונו עם קולות של ילדים, עדיפות למקהלה.
אני אף פעם לא הצלחתי ליצור שיר עם הווקאל הזה, למרות שהוא קיים.
כששאלתי את סונו מדוע, זו היתה תשובתם:
Suno is powered by a transformer-based model, so there is no fixed list of styles that's baked into the model. Some styles work better than others, but you're generally limited by your imagination.
אולי זה נכון אבל אני ממש לא מסכימה עם המשפט האחרון.
בקיצור : יצירת תמונות או קולות של ילדים באמצעות AI מוגבלת משיקולי פרטיות, חוקים, אתיקה והגנה מפני ניצול, מאחר שקטינים אינם יכולים לתת הסכמה מודעת ואינם מוגנים כמו מבוגרים.קולות של ילדים קראתי שא"א, לא יודע למה.
דווקא תמונות של ילדים אפשר, nightcafe מלא בתמונות של ילדים.בקיצור : יצירת תמונות או קולות של ילדים באמצעות AI מוגבלת משיקולי פרטיות, חוקים, אתיקה והגנה מפני ניצול, מאחר שקטינים אינם יכולים לתת הסכמה מודעת ואינם מוגנים כמו מבוגרים.
נכון , לא כולם מגבילים בצורה ממש חזקה אבל אלה שכן זה הסיבהדווקא תמונות של ילדים אפשר, nightcafe מלא בתמונות של ילדים.
אבל זה מוזר, כי זה לא קול או תמונה של ילד ספציפינכון , לא כולם מגבילים בצורה ממש חזקה אבל אלה שכן זה הסיבה
נכון , אבל למרות זה כדי שלא יהיה פרצות וכדומה מגבילים, בקיצור מניעת סיכונים של חברות ה ai , ויש עוד סיבות שאין כאן המקום לפרטאבל זה מוזר, כי זה לא קול או תמונה של ילד ספציפי
לא חושבת שזו הסיבה בסונו.נכון , אבל למרות זה כדי שלא יהיה פרצות וכדומה מגבילים, בקיצור מניעת סיכונים של חברות ה ai , ויש עוד סיבות שאין כאן המקום לפרט
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //