כללי שיתוף של מיתוג ופרסום לאדריכלית

• הוסף לסימניות
בהשך לאשכול הזה
אני מעלה מיתוג ופרסום לאדריכלית.
לוגו ו3 מודעות.
אני חייבת לציין שבסוף העבודה הלקוחה החליטה שהיא רוצה עיטורים מסביב הלוגו. עשיתי לה את זה למרות שממש לא רציתי. לכן אני לא מעלה את זה לפה.

קבצים מצורפים

• לוגו ראשון.jpg
    לוגו ראשון.jpg
    KB 87.5 · צפיות: 65
  • מודעה רבע 1.jpg
    מודעה רבע 1.jpg
    KB 361.5 · צפיות: 38
  • מודעה רבע 2.jpg
    מודעה רבע 2.jpg
    KB 409.8 · צפיות: 36
  • מודעה רבע 3.jpg
    מודעה רבע 3.jpg
    KB 437.5 · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
מאד אהבתי את הלוגו!!!
את הטקסט למטה הייתי יותר מרווחת או לפחות פונט יותר קטן ועדין.
עבודה ממש יפה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפרינט;2089233:
מאד אהבתי את הלוגו!!!
עבודה ממש יפה!!!
את צודקת אבל המודעה היתה בגודל רבע עמוד וזה ממש קטן. אם הייתי מקטינה עוד קצת זה כבר לא היה קריא.
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
לוגו מהמם ועבודות יפות אחת אחת! כיף ששיתפת!
אהבתי את סגנון המודעות והצבעוניות. מקסים!

במודעה הראשונה בסדרה יש קצת חלל לבן מיותר בין התמונה ללוגו, וגם, התמונה אולי פחות מבטאת את הנושא של הפרקטיות. בשאר המודעות זה הרבה יותר מוצלח.

הצלחות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפרינט;2089233:
מאד אהבתי את הלוגו!!!
עבודה ממש יפה!!!

נכתב ע"י PERIG;2089422:

במודעה הראשונה בסדרה יש קצת חלל לבן מיותר בין התמונה ללוגו, וגם, התמונה אולי פחות מבטאת את הנושא של הפרקטיות. בשאר המודעות זה הרבה יותר מוצלח.

הצלחות!
ממש תודה!!!! מקבלת את הערות!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י PERIG;2089422:

הצלחות!

אגב בתכנון המטבח בעיקר בא לידי ביטוי הפרקטיות לכן זה היה חשוב לי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י PERIG;2089422:

אומרים שמכל סדרה של שלוש מודעות תמיד תהיה את האחת ההכי פחות מוצלחת ואת השתיים המהממות,
אז זה מותר ;)
עבודה מדהימה, והלוגו ממש אהבתי:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה