שיתוף שיתוף של עימוד ספר ביוגרפיה + בונוס: קישור לאתר החדש

• פותח הנושא lab
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
עימוד שהכנתי לספר ביוגרפיה

התחלנו עם ציור של הגריד:

1642640399258.png

וזה העימוד:

1642640443162.png

1642640532998.png

וזה בונוס שהלקוח קיבל:

צביעת תמונות ישנות

1642640601760.png
02 copy-Colorized.jpg
1642641026060.png

ניתן לרכוש את הרקע מהאתר החדש שלי בקישור הבא:

קבצים מצורפים

• 1642640487033.png
    1642640487033.png
    KB 399.9 · צפיות: 140
  • הוסף לסימניות
@lab יפה מאוד!
ברכות על האתר החדש!
(טיפ/הצעה: מסתמא אתה מתכוון, אבל לא ראיתי באתר, להעלות את כל היצירות הישנות שלך שהצעת להורדה בחינם. זה יכול להקפיץ את מספר המבקרים באתר. שווה.
דבר שני - אלמנטים צבעוניים זה מצויין, האם אתה מתכוון ליצור ולמכור גם סטים של עיטורים שחור-לבן?)

• הוסף לסימניות
דבר שני - אלמנטים צבעוניים זה מצויין, האם אתה מתכוון ליצור ולמכור גם סטים של עיטורים שחור-לבן?)
מתכוין להעלות מכל הסוגים והמינים.
בל לא ראיתי באתר, להעלות את כל היצירות הישנות שלך
יש שם קטגוריה עודפים, בהמשך נעלה עוד

ואם כבר אתה כאן - אולי תפתור לי איזה בעיה בוורדפרס...

• הוסף לסימניות
מתכוין להעלות מכל הסוגים והמינים.

יש שם קטגוריה עודפים, בהמשך נעלה עוד

ואם כבר אתה כאן - אולי תפתור לי איזה בעיה בוורדפרס...
שלח לי הודעה פרטית

• הוסף לסימניות
וואו. היצירות שלך קיבלו שידרוג מטורף!!
והעימוד יפהפה! הייתי מתחיל את התוכן עניינים מרבע העמוד בערך...

• הוסף לסימניות
יפה מאוד רק תתן יותר רווח בין התמונות לטקסט זה קצת צמוד
ובתמונות של של פרצוף תעשה תמונה עגולה לא מרובעת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה