שיתוף תהליך עבודה - שעון

• פותח הנושא park
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י יניב;1250160:
הייתי עושה הכל בבלנדר ומכסימום אח"כ אופה את המפות למשהו יותר פשוט.

בעייני זה נראה לקוח מפורום בישול ואפייה כלשהו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1252462:
אגב אשמח לקבל עצות למידול של הרצועה.
איך ליצור את התפרים וכן מה השיטה הטובה לטקסטורה של עור, באמפ מספיק? או דיספליסמנט מאפ?
את התפרים אתה עושה עם קו מקווקו מאילוסטרייטור בבאמפ.
טקסטורה של עור אתה יכול להשיג פה (Leather)
אני חושב שבאמפ יכול בהחלט להספיק לך, מצד שני תמיד תוכל לבדוק איך זה נראה עם דיספלייסמנט (מיותר לדעתי)

קדימה לעבודה :)

• הוסף לסימניות
עבדתי בשיטה מסוימת אך אני הבנתי שאני לא עובד נכון. אני אתחיל מחדש כשיתפנה לי זמן. בעיקרון הטעות הייתה שמידלתי את הרצועה בעיגול. אני עכשיו אמדל ישר ואח"כ אצמיד לקו מעוגל. אולי אני אכין את התפירות מSVG ואתן לו קצת נפח. כדי שאוכן לתת לו חומר אחר שאינו עור.

• הוסף לסימניות
החלטתי לנסות להמשיך עם זה כמה פעמים. חסר את כל החלק הסוגר מאחור, אבל מהזווית הזאת זה לא כ"כ משנה.
בכ"א רציתי לשתף אותכם בהתקדמות.

קבצים מצורפים

• Watch.png
    KB 208 · צפיות: 22

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה