שיתוף תהליך ציור >>>

• הוסף לסימניות
ר' ישראל אבוחצירא
ציור על בלוק A3 בעיפרון 6B בסוף צביעה בפוטושופ

אשמח לחו"ד :)

קבצים מצורפים

• 1.PNG
    KB 741.5 · צפיות: 14
  • 2.PNG
    KB 600.9 · צפיות: 17
  • 3.PNG
    KB 658.9 · צפיות: 13
  • 4.PNG
    KB 926.2 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
ציור יפה,אני חושב שבפורטרט צריך להכנס יותר לפרטים(בסיגנון כזה),כאן הבגדים יותר מפורטים מהפנים והיד,וגם הייתי מסלק את שאריות העיפרון.

• הוסף לסימניות
אתה צודק, אבל ככה אני אוהבת :)

• הוסף לסימניות
אומנותי! מיוחד! אני הייתי דוקא חושפת עוד קצת עפרון ....
בכל מקרה זה מושלם!!

• הוסף לסימניות
גם אני הייתי מוסיפה עו קווי עיפרון ועוד קמטים בפנים, הציור מהמם!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
יש את ההרגשה כאילו לא סיימת עם הפנים, וזה בסדר כי תכלס זה מאוד מאוד קשה החלק הזה של הצביעה. תמשיכי להתאמן, יש לך את זה!

• הוסף לסימניות
אפרת, כבר אמרתי לך שזה מדהההים,
ושאני יותר אוהבת את העיפרון...
אומנותי ברמות!

• הוסף לסימניות
ציור יפה!
דווקא אהבתי שזה כאילו 'לא גמור'.

וגם אהבתי יותר את העיפרון מהצבע..
מה שכן, באצבעות הייתי משנה קצת, או מפחיתה או מוסיפה עיפרון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה