שיתוף>>>תחפושות מלחים תשפ"ב

• הוסף לסימניות
התכוונת לכתוב שלא רואים את התמונות?
כי העליתי שוב בהודעה אח"כ

• הוסף לסימניות
האם עדיין רלוונטי לקנות?
אני צריכה ל2 בנות בת 3 ובת שנה וקצת...
אשמח מאד....
הביצוע מטורף...
תודה

• הוסף לסימניות
;
קודם כל האוניה- עבודת יד כמובן
הבסיס מקאפה ודפנות האוניה מקרטון ביצוע
גולדי מצאה טפט במטקסטורה של עץ
ועוגן עץ שצבענו בטוש כסף
כמובן שהוספנו צדפים, סרטים ועוד דברים בקונספט
ואוווו
איזה מושקע
ממש מיוחד!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ואוו מטורף!
חיפשנו את הבנים למלחים לפני שנתיים
חבל שלא היה לי את הרעיונות היפיפיים האלו אז...

• הוסף לסימניות
אוויר - האם יש אפשרות להשכיר/ לקנות ?
יכולה לכתוב לי מייל שלך או טלפון

תודה רבה

weiserdr @ gmail

• הוסף לסימניות
ואוו מטורף!
חיפשנו את הבנים למלחים לפני שנתיים
חבל שלא היה לי את הרעיונות היפיפיים האלו אז...
תודה רבה:)
אוויר - האם יש אפשרות להשכיר/ לקנות ?
יכולה לכתוב לי מייל שלך או טלפון

תודה רבה

weiserdr @ gmail
יש אפשרות, שלחתי לך מייל

• הוסף לסימניות
אוויר,אפשר להשכיר או לקנות את התחפושת של הילד בן ה-3? או שכבר תפוס?אם כן כמה עולה?
אתן מוכרות גם את האביזרים?

• הוסף לסימניות
מישהי יודעת איפה אני יכולה להשיג תחפושת של מלח לילד בן 4?
הזמנתי בעיקרון מעלי והם עוד לא שלחו לי את זה...

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה