שיתוף>>>תחפושות מלחים תשפ"ב

• הוסף לסימניות
@אוויר
הי,
האם יש אפשרות לקב קובץ עם המדבקות?
הם מהממות במיוחד.
אשמח מאד!!!!

• הוסף לסימניות
טוב, הרבה ביקשו קישורים, אז קדימה:
הקישורים לא שיווקיים ואני לא לוקחת אחריות, זה מה שאני הזמנתי...

תחפושת לתינוק
תחפושת מלחית
גלגל הצלה
תוכי
טלסקופ
שקיקי בד
מקטרת
סימניה עוגן
קשיות
קופסאות קרטון
היה גם סרט עוגנים שהקישור שלו כבר לא תקין

חוץ מזה, חושבת שהעליתי הכל, בהצלחה!
שלום
אני מתענינת לגבי המדבקות
ניתן לקבל אותם, כקובץ להדפסה????????..

• הוסף לסימניות
@אוויר אני מקפיצה לך אשכול ישן, אבל נתת לי מלא השראה,
יש אפשרות למתכון למקלות מלוחים ולקובץ הדפסה של תרשים הסירה שיצרתן? אני רוצה להכין גם והקובץ שהעלית לא ניתן להדפיס לפי המידות הרשומות.
תודה מראש ממש

• הוסף לסימניות
@אוויר זה מוש ונוש:giggle:
יש מצב לקבל (כאן או במייל) את הקבצים של המדבקות? זה יעזור לי ממש
מוכנה לשלם אם תרצי:cool:

• הוסף לסימניות
וואי בשמחה הייתי מוכנה
רק שנתפס כבר...
יש לי תחפושת שף לגיל שנתיים פלוס אם תרצי
רוצה להמשיך במייל?
איזה כיף לשמוע:)
אנחנו עוד לא סגורות על השנה
בדיוק בשיא הסיעור מוחות
תצפי לאשכול שנה הבאה ;)

תודה רבה:)

בנות:
בת שנה וקצת
בת שלוש

בנים:
בן 5
בן 3
בן חצי שנה
אני מחפשת תחושת מלח לילדים בגילאי 3 ו5
יש לך למכור?

• הוסף לסימניות
מאיפה התחפושות?
אני מחפשת ממש בדחיפות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה