שיתוף תיקיה בדרופבוקס

• הוסף לסימניות
ניתן לשתף תיקיה קיימת במחשב באמצעות דרופבוקס?

• הוסף לסימניות
מכניסים את התיקיה לתוך דרופבוקס וע"י לחיצה ימנית על התיקיה בוחרים בלשונית דרופבוקס<share folder.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
1 אפשרי מבלי להעתיק? לדוגמא לשתף שולחן עבודה.
2 אם מעתיקים, לשם מה צריך לחיצה ימנית, מסתכרן אוטו', לא?

• הוסף לסימניות
לא, צריך להכניס לתוך תיקיית דרופבוקס.
אבל ניתן להגדיר ששולחן העבודה עצמו יהיה משויך לדרופבוקס.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;901746:
ומה איתנו ? למה ניגרע ?
איזו מערכת הפעלה מדובר?
אם בוינדוס 7, התהליך הינו כדלהלן:
על שולחן העבודה יש תיקיה עם קבצי המשתמש (אם למחשב שלך- למשתמש שלך קוראים 'משה' יש תיקיה בשם 'משה'), יש להיכנס לתיקיה זו (אם התיקיה לא נמצאת על שולחן העבודה ניתן להגיע לתיקיה זו דרך פתיחה כל תיקיה שהיא ולהדביק למעלה בכתובת התיקיה: C:\Users וללחוץ על אנטר, שם יש להיכנס לתוך התיקיה הנ"ל ('משה'); במידה ואתם רוצים שהתיקיה תופיע תמיד על שולחן העבודה יש ללחוץ לחיצה ימנית על מקום ריק באמצע שולחן העבודה> התאם אישית> בצד ימין למעלה לבחור ב'שנה את שמלי שולחן העבודה'> לסמן בV את 'קבצי משתמש'> אישור)
כרגע יש ללחוץ לחיצה ימנית על התיקיה בשם 'שולחן העבודה'> מאפיינים> מיקום.
לשנות את המיקום למקום של דרופבוקס שזה:
C:\Users\?????\Dropbox
סימני השאלה משתנים לפי שם המחשב כדלעיל ('משה').
בהצלחה. ניסיתי להסביר את כל השלבים במדויק. אם בכל זאת לא הובנתי, אני כאן.

• הוסף לסימניות
למעשה, התיקיה עוברת להיות בתיקיה של דרופבוקס ? זה הנקודה ?

יש דרך להגדיר תיקיה כלשהיא שלא נמצאת תחת תיקיית דרופבוקס שתסתנכרן עם הדרופבוקס ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;901918:
למעשה, התיקיה עוברת להיות בתיקיה של דרופבוקס ? זה הנקודה ?

יש דרך להגדיר תיקיה כלשהיא שלא נמצאת תחת תיקיית דרופבוקס שתסתנכרן עם הדרופבוקס ?
1. כן.
2. לא.

• הוסף לסימניות
זה יוצא שאם אני מגדירה את שולחן העבודה כתיקיה בדרופבוקס, ויש לי מחשב אחר שמחובר לאותו חשבון דרופבוקס וגם שם אגדיר את שולחן העבודה כתיקיה בדרופבוקס אז יהיה לי אותו שולחן עבודה בשתי המחשבים וכל הזמן זה יסתכרן.

אהבתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;901957:
זה יוצא שאם אני מגדירה את שולחן העבודה כתיקיה בדרופבוקס, ויש לי מחשב אחר שמחובר לאותו חשבון דרופבוקס וגם שם אגדיר את שולחן העבודה כתיקיה בדרופבוקס אז יהיה לי אותו שולחן עבודה בשתי המחשבים וכל הזמן זה יסתכרן.

אהבתי.

ממש לא מוצלח לקיצורי דרך, אם ישנם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה