אכילים!! הזמנה שממש אתגרה אותי ! תיק ונעל אכילים לכלה! רוצות סרטון?
ר רותי12 מהמשתמשים המובילים! צילום מקצועי עיצוב ואדריכלות פנים 17/8/20 הוסף לסימניות #1 אכילים!! הזמנה שממש אתגרה אותי ! תיק ונעל אכילים לכלה! רוצות סרטון?
א אוהבת אמנות משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי 17/8/20 הוסף לסימניות #2 הזוי! התלבטתי מה מהן האמיתי... פשוט מדהים!!! נכתב ע"י רותי12: רוצות סרטון? לחצ/י כדי להרחיב... ברור!
ת תמר לב משתמש מקצוען D I G I T A L 17/8/20 הוסף לסימניות #3 בדקתי שהלסת שלי במקום נכתב ע"י רותי12: רוצות סרטון? לחצ/י כדי להרחיב... בטח רוצות!
ר רותי12 מהמשתמשים המובילים! צילום מקצועי עיצוב ואדריכלות פנים 17/8/20 הוסף לסימניות #5 ....סרטון של חיתוך הנעל.. הדפדפן שלך אינו יכול להציג וידאו זה.
ר רותי12 מהמשתמשים המובילים! צילום מקצועי עיצוב ואדריכלות פנים 17/8/20 הוסף לסימניות #7 סרטון חיתוך התיק הדפדפן שלך אינו יכול להציג וידאו זה.
ר רותי 1 משתמש סופר מקצוען הפקות ואירועים עריכה והפקת סרטים עיצוב ואדריכלות פנים 17/8/20 הוסף לסימניות #11 די די דייייייייייייייייי מושלם!!!!!!!!
B Bestimedia לשעבר- צבעי פסטל :) מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי הפקות ואירועים עריכה והפקת סרטים • 17/8/20 הוסף לסימניות #12 וואו, מושלם!
א אמא ועוד.. משתמש מקצוען 17/8/20 הוסף לסימניות #13 וואוווו. ... אין מילים... ממה הנעל עצמה? כ"כ אמיתי...
לאה AI (פילפילון לשעבר) מנוי פרימיום איור מקצועי • יוצרי ai 18/8/20 הוסף לסימניות #14 @רותי12 למה למה למה???? למה חתכת ככה את הנעל והתיק?????? כמעט בכיתי רק מלראות שחתכת את זה
א אנציקלופדיה משתמש מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי עריכה והפקת סרטים • 18/8/20 הוסף לסימניות #15 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מדהים!!
נמש =) מנהלת קהילת צלמים מנוי פרימיום עיצוב גרפי איור מקצועי צילום מקצועי • 18/8/20 הוסף לסימניות #18 מדהים! אגב הייתי מציעה לך להחליף לוגו למשהו מקצועי
מירי קוז'ליק יוצרת ועורכת סרטים מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עריכה והפקת סרטים 18/8/20 הוסף לסימניות #19 אלופה
T tuty משתמש מקצוען הנדסת תוכנה 18/8/20 הוסף לסימניות #20 נכתב ע"י רותי12: חיתוך התיק לחצ/י כדי להרחיב... אני לא יכולה!! למה חתכת כזאת מושלמות???? לא אמרת שזה יועד לכלה?? וואו!!! איזה כישרון!!! חשבתי שרק השפים הסינים יכולים לעשות את זה!!!
נכתב ע"י רותי12: חיתוך התיק לחצ/י כדי להרחיב... אני לא יכולה!! למה חתכת כזאת מושלמות???? לא אמרת שזה יועד לכלה?? וואו!!! איזה כישרון!!! חשבתי שרק השפים הסינים יכולים לעשות את זה!!!