להשראה שיתוף - תמונה ששווה יותר מאלף מילים

• הוסף לסימניות
כשמשפחת ג' הלקוחות היקרים שלי התלבטו מאד לגבי הסגנון העיצובי המועדף עליהם,
אחרי שיחת תיאום ציפיות לי כבר היה בראש תמונה מדויקת של עיצוב החלל הציבורי.
ידעתי בדיוק איזה צבעים אני רוצה לשלב, איך תראה הספריה, מה יהיה סגנון המטבח,
ואפילו ריהוט כבר בחרתי להם בדמיוני בעזרת לוח השראה שבנינו.

אבל להמחיש להם את הדמיון שלי כבר היה מורכב יותר, לא כל דבר מובן להם לחלוטין משרטוט ו/או תמונות השראה.

כאן נכנסה לסיפור @פנינה גולדברג האלופה שבנתה הדמיה מקסימה ופוטוריאליסטית שתואמת בדיוק לדמיון שלי.
ומיד כשהלקוחה ראתה, לא נותר לה אלא לומר "וואו, מושלם!"

ואוטוטו יוצאים בס"ד לביצוע

סלון1.png
סלון מטבח העתק.jpg

• הוסף לסימניות
שיפי, עיצוב מעורר השראה!
פנינה, הוצאת תמונות ממש :)

• הוסף לסימניות
וואו עוצר נשימה!
עיצוב נעים ורגוע!
וההדמיה מושלמת!

• הוסף לסימניות
שיפי כמו תמיד - שלמות מכל כיוון שנסתכל
דיוק בתכנון ובחירת חומרים זה חלק ממך!
אלופה!!!

ו @פנינה גולדברג הדמיות מהממות !!!

• הוסף לסימניות
תודה לכולן

• הוסף לסימניות
יש הדמיות שפשוט כיף לעשות אותן..
ועם @שיפי פוקסמן האלופה,
שממש שמה דגש על כל פרט ופרט.. בכלל.
עד שהגענו ב''ה לתוצאה המושלמת!

• הוסף לסימניות
שלום אני מתלבטת איזה עיצוב יותר כדאי בשביל הדירה אני כעקרון רציתי את המטבח בכניסה לבית
אבל המעצבת הציע לי שהמטבח יהיה בסוף הבית כדאי שהחדרים יהיו יותר גדולים וכו'
מה דעתכם?
מצ"ב התוכניות

קבצים מצורפים

• 13.9 (1).pdf
    KB 142.2 · צפיות: 18
  • image (1).png
    image (1).png
    KB 257.3 · צפיות: 21

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה