שיתוף- green screen

• הוסף לסימניות
שימוש בגרין- מעבר לתוך סיפור/פלאש בק
ביצוע טכני פשוט יחסית, שיצר אפקט מעניין, לדעתי
מה אתם אומרים?

קבצים מצורפים

• green screen.wmv
    8 MB · צפיות: 56
  • הוסף לסימניות
מעולה, רק שהכניסה תהיה עוד יותר איטית.

• הוסף לסימניות
חיתוך מעולה

• הוסף לסימניות
מדהים! גם הצילום מצוין! והאפקט מענין מאד!

• הוסף לסימניות
מצויין, בניגוד לאחרים אני חושב שהכניסה מתוזמנת טוב, לא צריך לשנות כלום...

• הוסף לסימניות
ממש יפה ואמיתי! אהבתי את פונט הכתוביות. באיזה פונט השתמשתם?

• הוסף לסימניות
מהמם, הרקע הראשון מדהים.
רק בקליפ לקראת הסוף הפריע לי בובת השלג (טשטשי אותה)
זה מפריע לקליפ ...
ההסרטה מדהימה, ירד לך הירוק בלי אפטר? איפה צולם הגרין? מעולה!

• הוסף לסימניות
מהמם, הרקע הראשון מדהים.
הרקע הראשון זה פשוט הרקע הטבעי של הבית של הסצינה הראשונה- זה כל הקטע, כאילו זה נראה עוד קלוז של השחקן כשאז מפתיע הרקע שמתחלף ומכניס לתוך הפלאש בק, חשבתי שזה הובן :(
ההסרטה מדהימה, ירד לך הירוק בלי אפטר? איפה צולם הגרין? מעולה!
תודה, זה ירד בשניה, עם ultra key - premiere
צולם באולפן גרין (בד) בסטודיו שלי

• הוסף לסימניות
מעולה! ממש ממש מעולה!
גם לי הפריע מעט הבובת שלג וכל החגיגות הגויות מסביב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה