• הוסף לסימניות
אני רוצה להעלות נקודה שמאד מפריעה לי, ונתקלתי בה הרבה לאחרונה.
קורה שחבר בפורום מעלה בהתלהבות עבודה שעשה או שנהנה ורצה לשתף, ונתקל בתגובות מייבשות.
ייתכן שאני לא יודעת "לקרוא" ביקורת מקצועית, אבל הדבר צורם לי. בעיקר משום שגם אני ראיתי/ שמעתי ולא הגבתי כי לא הבנתי על מה ההתלהבות. או שרק צלצלתי מתוך אהדה לאותו ניק. מה כ"כ בוער לומר "אייייי, אז מההההההה..."?
האירו את עיניי.
אציין שלא התכוונתי לאשכול מסוים, זה פשוט קרה הרבה מדי לאחרונה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1111261:
אני רוצה להעלות נקודה שמאד מפריעה לי, ונתקלתי בה הרבה לאחרונה.
קורה שחבר בפורום מעלה בהתלהבות עבודה שעשה או שנהנה ורצה לשתף, ונתקל בתגובות מייבשות.
ייתכן שאני לא יודעת "לקרוא" ביקורת מקצועית, אבל הדבר צורם לי. בעיקר משום שגם אני ראיתי/ שמעתי ולא הגבתי כי לא הבנתי על מה ההתלהבות. או שרק צלצלתי מתוך אהדה לאותו ניק. מה כ"כ בוער לומר "אייייי, אז מההההההה..."?
האירו את עיניי.
אציין שלא התכוונתי לאשכול מסוים, זה פשוט קרה הרבה מדי לאחרונה.

זה מעניין מה שאת/ה אומר/ת.

תוכל/י לקפוץ לאשכול הסמוך, "חדר מורים", ולקרא בהנאה חוכמות מבריקות יותר או פחות של עוללינו וטפינו. אז מה, למה חלק חוכמות מקבלות צלצולים רבים וחלק זוכות בתודות מועטות?
כי ככה זה, אדם מצלצל למה שמתחבר אליו, להברקה שגרמה לו הנאה. אף אחד לא חושב "איך לעשות חסד עם הפעמון הצהוב מצד שמאל". אולי זה יפה ונאצל, אבל רובנו ספונטניים ולא בדרגה הזו.

לעניות דעתי, כשניק מעלה עבודה הוא מקבל צלצולים א. גם ממי שלא מקצועי ב. גם ממי שמקצועי- לפי רמתה האמיתית הנראית בעיניו.

תבינ/י- הגולשים כאן אינם בתפקיד שַמָאִים ואינם בתפקיד פסיכולוגים- מי שזקוק לאישורים ימצא את עצמו נפגע פעמים רבות מצורת ההתנהלות המקובלת כאן, אבל בינינו- מי שמחפש אישורים גם יתקשה למצוא את עצמו בעוד תחומים בעולם.

חושבני כי אין זה ראוי להטעות ניק שהעלה עבודה ממוצעת ולצלצל לו רק מתוך רחמים, הרי לא זה מה שהוא מחפש, נכון?

ומנגד, פעמים שאנו כלל איננו מקצועיים מספיק כדי לקלוט את עוצמתה של העבודה שנעשתה כאן. מצוי בפורום עיצוב גרפי, תלת מימד, אנימציה ועריכת וידאו.

מקווה שהובנתי, מחילה על האורך.

• הוסף לסימניות
אני לא מצפה להתייפיפות בצלצולים ולא במחמאות חסרות שחר. אבל אם אין לך משהו נחמד או בונה לומר, אל תאמר. לעתים המחלוקת היא "לשם שמיים", קרי- מקצועית, אבל בפעמים שצרמו לי היא פשוט היתה מיותרת. אם מישהו מתלהב ואומרים "זה של גן חובה" כלומר- אתה מתלהב, אתה לא מבין, זה כלום, אני מבין- תשמע ממני.
זה לא היה מכוון כלפיי ונתתי גם ביקורת יפה על עבודות, אבל בגדול מה אכפת לך לצלצל על שיתוף? (לא מדברת על חוו"ד קריטית לעבודה שתעמוד מול לקוח)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1111292:
אני לא מצפה להתייפיפות בצלצולים ולא במחמאות חסרות שחר. אבל אם אין לך משהו נחמד או בונה לומר, אל תאמר. לעתים המחלוקת היא "לשם שמיים", קרי- מקצועית, אבל בפעמים שצרמו לי היא פשוט היתה מיותרת. אם מישהו מתלהב ואומרים "זה של גן חובה" כלומר- אתה מתלהב, אתה לא מבין, זה כלום, אני מבין- תשמע ממני.
זה לא היה מכוון כלפיי ונתתי גם ביקורת יפה על עבודות, אבל בגדול מה אכפת לך לצלצל על שיתוף? (לא מדברת על חוו"ד קריטית לעבודה שתעמוד מול לקוח)

סליחה על ה"לקות למידה", אבל למה התכוונת כשכתבת "תגובות מייבשות"? ומה הכוונה "לצלצל על שיתוף"- לצלצל על עצם זה ש-מה? נדמה כי דבריך אינם ברורים לי דיים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;1111298:
סליחה על הבורות, אבל למה התכוונת כשכתבת "תגובות מייבשות"? ומה הכוונה "לצלצל על שיתוף"- לצלצל על עצם זה ש-מה? נדמה כי דבריך אינם ברורים דיים.
הכוונה שמישהו התלהב ממשהו, העלה בתוספת כותרת פיקנטית ואיזה "תכשיט" חייב לומר- "זה כבר ישן" או מעלה 10 קישורים שזה רץ בפורום עשרות פעמים. אני לא מדברת על גולת הכותרת של "מה הבעיה לעשות את זה?"
כנ"ל לגבי עבודות שמעלים כחלק מהתלמדות או שמישהו מגלה פטנט וכו'.
אני בכוונה לא מצטטת במדויק כי אין כוונתי להשפיל ניק מסוים ולא להתייחס לאשכול מסוים. זה גם לא קורה תמיד, אבל קרה יותר מדי לאחרונה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1111307:
הכוונה שמישהו התלהב ממשהו, העלה בתוספת כותרת פיקנטית ואיזה "תכשיט" חייב לומר- "זה כבר ישן" או מעלה 10 קישורים שזה רץ בפורום עשרות פעמים. אני לא מדברת על גולת הכותרת של "מה הבעיה לעשות את זה?"
כנ"ל לגבי עבודות שמעלים כחלק מהתלמדות או שמישהו מגלה פטנט וכו'.
אני בכוונה לא מצטטת במדויק כי אין כוונתי להשפיל ניק מסוים ולא להתייחס לאשכול מסוים. זה גם לא קורה תמיד, אבל קרה יותר מדי לאחרונה.

את מתכוונת למשפטים פוגעים? (אז למה לא אמרת מתחילה...) כן, היתה עליה במינון לאחרונה- קצת יותר חדות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה