שיתוף...

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
הפה של הבחורה קצת נבלע, שימי לב, אולי צריך להוסיף קו כהה מסביב.

לרקע מהיר ויפה- שימי שפריצים מהספריי של מנגה, בגווני הצהוב- ורוד עדין בגודל ענק.

תראי לנו איך יצא בסוף!

המון הצלחות!
לילה טוב

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י sweetpanda1;1896436:
הלוואי שיכולתי...הציור הזה ציירתי בצייר הרגיל. אין לי מנגה (או יותר מדוייק- טרם)

זה- בצייר- רגיל-?-?-?
דחוף דחוף דחוף להשתדרג למנגה, יש לך כישרון מדהים!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sweetpanda1;1896455:
תודה! אני כרגע מתלמדת בפרוג, בע"ה בקרוב נתחיל ללמוד את התוכנות.
סתם הערה צדדית,
אם את בשלב הידני (אצלי זה היה אצל זמורה) אני ממליץ לך להשקיע את הנשמה
כי הם נותנים שם ים של כלים וידע בכלום זמן,התוכנות וכל מה שקשור לזה בסוף כולם לומדים אין בעיה להסיג אותם וכל אחד מתחבר למה שהוא מתחבר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sweetpanda1;1896476:
לא כ"כ ברור לי למה התכוונת...

אני אסביר,
מנגה לא מנגה,יש הרבה תוכנות לאיור זהו כלי העבודה.
לדעתי העיקר במיקצוע הזה הוא הידע והטכניקה איך לבנות את הדמויות,פרספקטיבה,זוויות ונקודות מבט,שימוש באור וצל,יחסים של מרחק,פרופורציות......ועוד ועוד.
סתם לדוגמא יש במנגה פונקציה שיכולה ליצור לך פרספקטיבה מושלמת בלחיצת כפתור,אבל אני רציתי לומר לך שבפרוג החלק הראשון של הקורס מלמד בצורה מאוד מושקעת ויעילה לצייר בעיפרון בלי שום קשר לתוכנות את הדברים הנ"ל ושם כדאי להשקיע ולרכוש את הידע כי זה מה שעושה את המאייר למאייר משובח,וזה נאמר כהערת אגב למה שיפית אמרה לך,עכשיו מובן?

• הוסף לסימניות
לא צריך "לחכות ללמוד את התוכנה" פשוט צריך לפתוח אותה ולהתפרעעע היא יחסית קלה לשימוש. ואפשר בכיף להתחיל ללמוד אותה לבד.
אה, ו-אהבתי את הבחורה :), פרופיל יפה יש לה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפית כוכב;1896424:
יפה מאוד!
הפה של הבחורה קצת נבלע, שימי לב, אולי צריך להוסיף קו כהה מסביב.

אם היא בפרופיל - אז הפה אמור להיות בכלל חלול, לא צבוע בלבן.
ואז כבר זה יהיה יותר ברור.
חוץ מזה, אני מציעה לך להכהות לה את גוון השפתיים, קצת יותר אדמדם...

• הוסף לסימניות
למה חלול? זה מאוד תלוי בסגנון, בסטייל של מנגה לפעמים מציירים ככה פה בפרופיל, זה אפשרי להשאיר את זה רק אומרת. דווקא יפה ככה לבן בפה. צריך לנסות ככה וככה ולראות מה יותר יפה אולי...

• הוסף לסימניות
כשרון יפה מאוד, תומך ביותר בגולדשטיין.
להשקיע בידני את הנשמההה

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכם על כל העצות המחכימות!
ואכן עכשיו הבנתי למה התכוונת גולשטיין...
אני כרגע עדיין לא מכירה את המרצים האלה אבל אכן ברור לי שהתייעצות זה עם מביני עיניין (לכן גם התייעצתי איתכם;)) בכל אופן, לגבי הפה החלול\ לא חלול ניסיתי את שניהם והחלטתי להשאיר כך כי זה היה מוצלח יותר. ולגבי צבע השפתיים גם שיניתי רק שעדיין לא העלתי.

• הוסף לסימניות
הי, נכנסתי לתקיית העבודות שלך. אהבתי!!!!!
את לגמרי טובה בסגנון של מנגה. אבל ממש ממש טובה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה