• הוסף לסימניות
מתוק מאוד!
באיזה תוכנה הם מצוירים?

בתמונה השניה הילדים מידי רציניים... תעשי אותם יותר מחייכים:)

• הוסף לסימניות
מתוק! נראה באילוסטרייטור

• הוסף לסימניות
ואו איזה יופי, העגלה עם הפרחים משהו משהו.

• הוסף לסימניות
חמד של ציורים.
הבנתי מבני שהוא מעצב גרפי ועוד משהו שקשור לתחום שזה הטרנד היום.

• הוסף לסימניות
וואו-מהמם!!!
למה את לא מעלה עוד?

אני משוגעת על הסגנון הזה!
זה נראה עבודת נמלים...

זה בלי עט גרפי-נכון?!

• הוסף לסימניות
מצויין,
רק הייתי מתקן את הצבעים להיות קצת יותר צבעוניים וקונטרסטיים, הנה דוגמא, המקורי, ועם תיקון זריז ע"י משחק עם הצבעים בפוטושופ.

קבצים מצורפים

• תינוק.jpg
    KB 325.1 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
מצויין,
רק הייתי מתקן את הצבעים להיות קצת יותר צבעוניים וקונטרסטיים, הנה דוגמא, המקורי, ועם תיקון זריז ע"י משחק עם הצבעים בפוטושופ.
במתוקן הצבעים קצת מדי זרחניים הייתי עושה משהו בין לבין

• הוסף לסימניות
רות, איך שראיתי את הציור ניחשתי מי ביצעה אותו
אין זה פשוט את !!
הכשרון הגדול שעומד מאחורי כזאתי' עבודה
בהצלחה בעוד הרבה יצירות מושקעות לא פחות מזאתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה