***שיתוף***

• הוסף לסימניות
הידיים והגלימה לא הכי בסדר-
אני ידעת.
חוץ מזה-
מחכה להערות שלכם.

• הוסף לסימניות
איזה כומר..

• הוסף לסימניות
מגניב...
זה מתאים להיות איזה דמות דמיונית מהארי פוטר..
ממש יפה!

• הוסף לסימניות
"זה מתאים להיות איזה דמות דמיונית מהארי פוטר.."
חחחח אהבתי

• הוסף לסימניות
קבלו אותו בפוזה נוספת

• הוסף לסימניות
אחד היפים שלך!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צבי קלאר;2192474:
בסימטת דיאגון.....

חחחח ממש ארי פוטר:D:D:D
אבל ממש מושקע ויפה:):):)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nesimov;2192511:
חחחח ממש ארי פוטר:D:D:D
אבל ממש מושקע ויפה:):):)

סליחה על הבורות-
אפשר בבקשה תרגום עברי-עברי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מנוחהלה;2192559:
סליחה על הבורות-
אפשר בבקשה תרגום עברי-עברי?

פשוט מישהי אמרה שזה מזכיר לה את ארי פוטר (ספר בעל 7 פרקים) ועוד כתבו: "בסימטת דיאגון....." שזה גם מאותו ספר

ואז כתבתי על הציור שהוא ממש ממש מושקע:):):)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nesimov;2192587:
פשוט מישהי אמרה שזה מזכיר לה את ארי פוטר (ספר בעל 7 פרקים) ועוד כתבו: "בסימטת דיאגון....." שזה גם מאותו ספר

ואז כתבתי על הציור שהוא ממש ממש מושקע:):):)

סתם החלטתי לצטט דווקא את הקטע הזה
מי זה ארי פוטר (ומה הוא קשור?)
והיכן זה סימטת דיאגון?

תחכימו אותי

• הוסף לסימניות
מתוק ומרתק במיוחד!

הוא נוהג לשמור על העינים? למה הוא תמיד מביט לרצפה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מנוחהלה;2192927:
והיכן זה סימטת דיאגון?

תחכימו אותי

זהו ספר פ-נ-ט-ז-י-ה, בדיוני:eek::cool:
הנמכר באלפי(תתקנו אותי אם לא במליוני...) עותקים ברחבי העולם. לא יותר מזה...
כך שסמטת דיאגון לא באמת קיימת (אני גם לא באמת מתמצאת, רק יודעת שזה קיים... ידע עולם;))

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מנוחהלה;2192927:
והיכן זה סימטת דיאגון?

תחכימו אותי

אמרתי לך שזה ספר בעל 7 פרקים ועוד שכתבו: "בסימטת דיאגון....." שזה גם מאותו ספר :confused::confused::confused:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרח אביב;2193067:
זהו ספר פ-נ-ט-ז-י-ה, בדיוני:eek::cool:
הנמכר באלפי(תתקנו אותי אם לא במליוני...) עותקים ברחבי העולם. לא יותר מזה...
כך שסמטת דיאגון לא באמת קיימת (אני גם לא באמת מתמצאת, רק יודעת שזה קיים... ידע עולם;))

טוענים כי ספרי הארי פוטר הם רבי המכר הגדולים בהיסטוריה, וכי הם שניים רק - להבדיל אלף אלפי הבדלות - לתנ''ך, בהיקפי המכירות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה