נכתב ע"י מנוחהלה;2192085:קבלו אותו בפוזה נוספת
נכתב ע"י צבי קלאר;2192474:בסימטת דיאגון.....
נכתב ע"י nesimov;2192511:חחחח ממש ארי פוטר
אבל ממש מושקע ויפה![]()
נכתב ע"י מנוחהלה;2192559:סליחה על הבורות-
אפשר בבקשה תרגום עברי-עברי?
נכתב ע"י nesimov;2192587:פשוט מישהי אמרה שזה מזכיר לה את ארי פוטר (ספר בעל 7 פרקים) ועוד כתבו: "בסימטת דיאגון....." שזה גם מאותו ספר
ואז כתבתי על הציור שהוא ממש ממש מושקע![]()
נכתב ע"י מנוחהלה;2192927:סתם החלטתי לצטט דווקא את הקטע הזה
מי זה ארי פוטר (ומה הוא קשור?)
והיכן זה סימטת דיאגון?
תחכימו אותי
נכתב ע"י מנוחהלה;2192927:סתם החלטתי לצטט דווקא את הקטע הזה
מי זה ארי פוטר (ומה הוא קשור?)
והיכן זה סימטת דיאגון?
תחכימו אותי
נכתב ע"י פרח אביב;2193067:זהו ספר פ-נ-ט-ז-י-ה, בדיוני
הנמכר באלפי(תתקנו אותי אם לא במליוני...) עותקים ברחבי העולם. לא יותר מזה...
כך שסמטת דיאגון לא באמת קיימת (אני גם לא באמת מתמצאת, רק יודעת שזה קיים... ידע עולם)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים