• פותח הנושא f.r
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
חלק מציורים שאיירתי לחוברת פורימית ועליזה של בית המורה שצ'רנסקי,
חודש טוב ושמח!

קבצים מצורפים

• נתפס לי הסוודר.jpg
    נתפס לי הסוודר.jpg
    KB 261.2 · צפיות: 277
  • שתי נשים.jpg
    שתי נשים.jpg
    KB 282.7 · צפיות: 308
  • ליצן.jpg
    ליצן.jpg
    KB 240.3 · צפיות: 339
  • גיליתי את אמריקה.jpg
    גיליתי את אמריקה.jpg
    KB 177.7 · צפיות: 311
  • אורה ושמחה.jpg
    אורה ושמחה.jpg
    KB 864.2 · צפיות: 293
  • הוסף לסימניות
ה"אי פעם" חזק!!
וכולם מעולים!!

• הוסף לסימניות
איזה קטע!
יש לי איור ממש דומה (הילדה על הגלובוס) שעשיתי לדמותג של המתנסים בביתיר עילית!
קטע!
חמוד מאוד!
שיהיה הצלוחעס.
.:) בהצלחה שוב

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
פייגי, ציורים מקסימים!
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
איזה קטע!
יש לי איור ממש דומה (הילדה על הגלובוס) שעשיתי לדמותג של המתנסים בביתיר עילית!
קטע!
חמוד מאוד!
שיהיה הצלוחעס.
רק חייבת לציין שחוסר העקביות בקו מחשיד קצת בעיני.. כדאי למצוא את הקו שלך בהמשך..:) בהצלחה שוב
במה את חושדת?
פעם הייתי בפורום של ציירות, אחת הציירות הגדולות בפרום שיתפה שיש לה כמה סגנונות ותמיד הרגישה לא נח עם זה
עד ששמע מגדי פולק באחד ההרצאות שלו שגם לו הצייר הגדול והמפורסם יש כמה וכמה סגנונות .

אם זורם לי עוד סגנון ובכיף, בלי זיופים וחיקויים, אז למה לא?

• הוסף לסימניות
במה את חושדת?
פעם הייתי בפורום של ציירות, אחת הציירות הגדולות בפרום שיתפה שיש לה כמה סגנונות ותמיד הרגישה לא נח עם זה
עד ששמע מגדי פולק באחד ההרצאות שלו שגם לו הצייר הגדול והמפורסם יש כמה וכמה סגנונות .

אם זורם לי עוד סגנון ובכיף, בלי זיופים וחיקויים, אז למה לא?
חס וחלילה, לא התכוונתי לפגוע.
מחילה אם נפגעת (אף על פי שאין כל כך ממה ועל מה כי הרי זה פורום איור..זו המטרה שלשמה הוא נועד..חוות דעת וכאלה..)
ואין בעיה עם סגנון שונה או משתנה.
התכוונתי למשהו אחר.(-שימי לב שכתבתי עקביות בקו, לא בסגנון.)
אבל שויין זה כבר לא משנה..
הצלחות שוב.
(והקטע של המחשיד זה בדיחה כזאת: "פה חשדתי" ...:))

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ציורים קלילים ויפים!

• הוסף לסימניות
אהבתי את הסגנון..קליל וזורם

• הוסף לסימניות
מעולה ממש חמוד,
בפרט כמובן הציור עם הילד ילדה ותינוק

• הוסף לסימניות
אהבתי מאוד את השני

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה