כללי שיתוף

• הוסף לסימניות
אשמח לחוות דעתכם על פרוייקט שעבדתי עליו לאחרונה...

יומן שבועי למאמן אישי
שיעניק למטופלים שלו

היומן כולל תכנון לו"זים שנתיים, חודשיים ושבועיים.
משימות, הערות, תכני מוטיבציה והתמודדות, פרוייקטים יומיים (אפילו עם תזכורת לשתיית מים) ועוד...

1.jpg
2.jpg
3.jpg
א.jpg
ב.jpg
ג.jpg

• הוסף לסימניות
ממש יפה, נראה טוב.

• הוסף לסימניות
נראה מושקע מאוד ויפה!!!

(למרות שלא בקשת חו"ד- מעניין אותי רק משהו קטן, למה הלכת דוקא על פונט "קודש" יותר?)

• הוסף לסימניות
שרהלה מהמם!!! צבעים נעימים, כיף לקבל ממך ד"ש כזה...

• הוסף לסימניות
נראה מושקע מאוד ויפה!!!

(למרות שלא בקשת חו"ד- מעניין אותי רק משהו קטן, למה הלכת דוקא על פונט "קודש" יותר?)

א- ביקשתי. יותר נכון כתבתי שאני אשמח לשמוע חוות דעת....:)

ב- לא כל כך התייחסתי אליו כפונט 'קודש', יותר כמו שהוא פשוט נעים לי תמיד בעין.
והיו 3 סקיצות ללקוח, וזה מה שהוא בחר. בכל אחת מהן, היה פונט אחר.

• הוסף לסימניות
א- ביקשתי. יותר נכון כתבתי שאני אשמח לשמוע חוות דעת....:)

ב- לא כל כך התייחסתי אליו כפונט 'קודש', יותר כמו שהוא פשוט נעים לי תמיד בעין.
והיו 3 סקיצות ללקוח, וזה מה שהוא בחר. בכל אחת מהן, היה פונט אחר.
אופס, לא שמתי לב... (מה קורה לי היום?.. עייפות.. עייפות.. :( )
לא יודעת, זה מה שהיה נראה לי במבט ראשון, פחות מתאים. אבל מהמם גם ככה :)

• הוסף לסימניות
נראה יפה מ-א-ד!

• הוסף לסימניות
מקסים!
מסודר וברור, אור בעיניים...

• הוסף לסימניות
מיוחד!
אסתטי, ברור מאד ונעים לעין
הפונט הייתי משנה למרות שהוא לא כ"כ משמעותי כאן. העיצוב המיוחד תופס הרבה יותר.
מה שכן קצת הפריע לי - שיש ריווח גדול מדי בין השורות בכריכה
חוץ מזה - מושלם!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה