כללי שיתוף

• הוסף לסימניות
משתפת אתכם במדריך חדש
אשמח לחוות דעתכם

קבצים מצורפים

• המדריך שייתן לכם כלים מעשיים לחיים בריאים יותר.pdf
    KB 144.4 · צפיות: 142
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מקסים!!!
הקריאה זורמת... איזה פונט זה?

שתי דברים קטנים:
א. בהרבה מקומות רשום אלו ורה (עם רווח מיותר) תעשי חיפוש והחלפה.
ב. אייקון המתנה כמו במחשב, חסר עדיין :)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
באמת, איך זה נראה.?
stock-vector-circular-loading-sign-isolated-on-white-background-vector-illustration-625491491.jpg
stock-vector-set-of-modern-preloaders-365940017.jpg

• הוסף לסימניות
מאד יפה...
מסודר לעין!

• הוסף לסימניות
נקי ונעים לעין,
טיפה הארות-אם בא לך...לתועלת כמובן:)
רצף הטקסטים צריך טיפול דחוף, אני מתכוונת למעברי שורה ממש באמצע משפט, צריך לסדר את זה
כמו"כ יש פה ושם שגיאות כתיב
וכן במקומות שמופיעים מספרים לפעמים מתחלף, כמו שכתוב 13 במקום 31

תיקונים קטנים אך חשובים.

• הוסף לסימניות
נקי ונעים לעין,
טיפה הארות-אם בא לך...לתועלת כמובן:)
רצף הטקסטים צריך טיפול דחוף, אני מתכוונת למעברי שורה ממש באמצע משפט, צריך לסדר את זה
כמו"כ יש פה ושם שגיאות כתיב
וכן במקומות שמופיעים מספרים לפעמים מתחלף, כמו שכתוב 13 במקום 31

תיקונים קטנים אך חשובים.

סידרתי,
תודה
יש אפשרות לערוך את ההודעה הראשונה?

• הוסף לסימניות
אהבתי מאד את העיצוב והצבעוניות.
קצת הפריע לי שבמקום שיש טקסט קצר השוליים העליונים קטנים והתחתוניים גדולים מאד.
זה יוצר גלילה מאד ארוכה (לפחות בתצוגה של הדפדפן, בקריאה אונליין) עד למלל הבא.
הייתי מציעה לשים שם ויזואל או משהו שממלא כדי להקטין את הפער וליצור עניין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה