שיתופון, פרוזדור .

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• התקן עצמך -שיר תלת מימד.mp4
    18.8 MB · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
מהמם!
אני רואה שהטרנד היום זה צלליות. אם הם היו זזות זה היה מוסיף המון.

• הוסף לסימניות
עדינה זה רעיון גדול!!!
עבודה מושקעת, התמונות על הקיר מאד מוסיפות
תנועות מצלמה משגעות

רק אם בא לך אז כמה הערות, מאמינה שבצעת בזמן ותקציב מוגבל אז זה כנראה לא הכי רלוונטי
1. העיצוב הטיפוגרפי פחות השתלב- אולי שיהיה חלק מהקיר? או לפחות פונט/צבע/גודל אחר כנ"ל לגבי מסגרות התמונות
2. עוד השקעה בתאורה- צל שיפול על הרצפה מהדמויות/אנשים היה משדרג
3. הדמויות לא ממוקסמות בעיני

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רקורדית;2248824:
עדינה זה רעיון גדול!!!
עבודה מושקעת, התמונות על הקיר מאד מוסיפות
תנועות מצלמה משגעות

רק אם בא לך אז כמה הערות, מאמינה שבצעת בזמן ותקציב מוגבל אז זה כנראה לא הכי רלוונטי
1. העיצוב הטיפוגרפי פחות השתלב- אולי שיהיה חלק מהקיר? או לפחות פונט/צבע/גודל אחר כנ"ל לגבי מסגרות התמונות
2. עוד השקעה בתאורה- צל שיפול על הרצפה מהדמויות/אנשים היה משדרג
3. הדמויות לא ממוקסמות בעיני

ההערות שלך נכונות בהחלט ובאמת זה היה בונוס שלקוח קיבל ממני לגמרי מחוץ לתקציב.
כך ששמתי מינימום תאורה למען הסגירה המהירה. הדמויות מה שהיה זמין מתחת ליד וכו'...

• הוסף לסימניות
ממש יפה!
תנועות מצלמה מקצועיות, חלקות ויפות

• הוסף לסימניות
וואו עדינה זה גדול!!!
מפתיע, אבל ביחד עם זה נעים ועדין

אני רואה שפופולרי פה לכתוב בקטן, אז אכתוב שמצטרפת להערות :)
במיוחד על המילים, קצת מפריע בעין

• הוסף לסימניות
הנסיעה של המצלמה יפה מאד.
הבניה של התלת יפה מאד בעיני.

• הוסף לסימניות
עדינה, זה מהמם

העיצוב שלך שובה לב,
עריכה כ"כ כיפית וזורמת
הצלחה הלאה _דש מהקיפודה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי טננולד;2249756:
העיצוב שלך שובה לב,
עריכה כ"כ כיפית וזורמת
הצלחה הלאה _דש מהקיפודה)

איפה פגשת את ידידתי הקיפודה?

• הוסף לסימניות
ערכתי את המסר

ואת בעצמך שלחת לי את הקיפוידהלה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי טננולד;2249850:
ואת בעצמך שלחת לי את הקיפוידהלה

תשלחי לי גם----;)

• הוסף לסימניות
מקסים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה