שיתופים מהתקופה האחרונה

• הוסף לסימניות
הקורונה העבודה (אצלינו בתיכון לימודים כ ר ג י ל ) הילדים שבבית הסגר הבידוד ובר מצוה באמצע ...
לא הספקתי לשתף.. וגם האתר שלי סובל מהזנחה..:(
בינתים משתפת בחלק מהיצירות
כי יצירה זה אויר לנשימה ואסור לוותר עליה באף תקופה !!

• הוסף לסימניות
הקורונה העבודה (אצלינו בתיכון לימודים כ ר ג י ל ) הילדים שבבית הסגר הבידוד ובר מצוה באמצע ...
לא הספקתי לשתף.. וגם האתר שלי סובל מהזנחה..:(
בינתים משתפת בחלק מהיצירות
כי יצירה זה אויר לנשימה ואסור לוותר עליה באף תקופה !!
אין תמונה

• הוסף לסימניות
פרלינים
קינוח קרמו פסיפלורה קרמל מוס שוקולד
פרלינים2.jpg
2.jpg
3.jpg

• הוסף לסימניות
תודה רבה שיר

• הוסף לסימניות
וואו!
את יכולה לשתף קצת פרטים על היצירה הזו? (יצירה זו ההגדרה שהכי מתאימה לה!)
תשאלי :
זו עוגת טריקולד
כשיהיה לי זמן אקליד את המתכון ואפרסם
עם זילוף גנאש למעלה
אם יש לך שאלות בשמחה

• הוסף לסימניות
תשאלי :
זו עוגת טריקולד
כשיהיה לי זמן אקליד את המתכון ואפרסם
עם זילוף גנאש למעלה
אם יש לך שאלות בשמחה
זה נראה מדהים. וגם... התלהבתי מהרעיון. (בהנחה שלא עשית את זה לילד שמשתלט על כל המשפחה...) כל הכבוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה