בקשה שיתופים של צילומי נשים ובנות

• הוסף לסימניות
אני עוקבת קבועה אחרי הצלמות המוכשרות כאן, וזו הזדמנות אמיתית לפרגן על עבודות יפות, מקצועיות ומעוררות השראה.
יחד עם זאת, בשבוע האחרון החלו לעלות שיתופים של צילומי משפחה ובנות מצווה.
מאחר והפורום פתוח ומשמש רבים, ובהם גם גברים שנעזרים בו לצרכים מקצועיים, חשוב לתת לכך מענה מתאים.
אשמח לשמוע אם קיימת דרך לסדר את השיתופים, כך שכולם יוכלו להמשיך ליהנות מהפורום בלי להיכשל.
תודה מראש!
@הכלבויניק @נמש =)

• הוסף לסימניות
אני עוקבת קבועה אחרי הצלמות המוכשרות כאן, וזו הזדמנות אמיתית לפרגן על עבודות יפות, מקצועיות ומעוררות השראה.
יחד עם זאת, בשבוע האחרון החלו לעלות שיתופים של צילומי משפחה ובנות מצווה.
מאחר והפורום פתוח ומשמש רבים, ובהם גם גברים שנעזרים בו לצרכים מקצועיים, חשוב לתת לכך מענה מתאים.
אשמח לשמוע אם קיימת דרך לסדר את השיתופים, כך שכולם יוכלו להמשיך ליהנות מהפורום בלי להיכשל.
תודה מראש!
@הכלבויניק @נמש =)
בהחלט, הפורום הנ"ל פתוח לצפיה רק לנשים.

• הוסף לסימניות
אני מוגדרת כאישה בפורום?
אין לי חגורה אדומה...

• הוסף לסימניות
אני מוגדרת כאישה בפורום?
אין לי חגורה אדומה...
חגורה אדומה זה רק לחברות בחכמת נשים. האתר יודע לזהות מי אישה, ויש כמה אמצעי זיהוי שהוגדרו לפורום זה.
מי שבכל זאת מתחזה לאישה ועובר את אמצעי הפילטור הללו, זה כבר בעיה שלו לכל הדעות. שלא יבוא להתלונן.

• הוסף לסימניות
חגורה אדומה זה רק לחברות בחכמת נשים. האתר יודע לזהות מי אישה, ויש כמה אמצעי זיהוי שהוגדרו לפורום זה.
מי שבכל זאת מתחזה לאישה ועובר את אמצעי הפילטור הללו, זה כבר בעיה שלו לכל הדעות. שלא יבוא להתלונן.
אוקיי, מעולה, שמחה לשמוע.
אני אכן אישה, ולא מתחזה 🙂
תודה על ההבהרה ועל הטיפול בנושא.

• הוסף לסימניות
אז איך אני יכולה לראות את התמונות האלו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה