שי רלר בסיפור מעצים- שווה צפיה

• הוסף לסימניות
הקישור הוא להידברות עצמו....

קשה לי לראות את זה בתור זה שהוא לא מזכיר את הקב"ה בשום זמן. כאילו הדברים מתנהלים מעצמם. קשה וצורם.

• הוסף לסימניות
מה לעשות שזה הטרנד? היום אנשים מקבלים חיזוקים גם מכאלו ש(כמעט) לא מזכירים שם שמים. מין חיזוק לוגי כזה... וד"ל.....

• הוסף לסימניות
הקישור הוא להידברות עצמו....

קשה לי לראות את זה בתור זה שהוא לא מזכיר את הקב"ה בשום זמן. כאילו הדברים מתנהלים מעצמם. קשה וצורם.

גם לי מאד הפריע. לכן על אף שהמסר מעצים ומחזק, לא ראיתי צורך להפנות אליו. תמה על הידברות.

• הוסף לסימניות
אוווי, לבכות תרתי משמע..

על המצב הגופני של הבן אדם, מחריד, איך בו אדם יכול לאבד את חייו
ולהשתומם כיצד צומח ומתעלה דוקא מתוך הקושי ומצליח להגיע להשיגים בעולמם..
(למרות שאני לא מצליחה להאמין לו שאכן זה היה שווה התאונה עם השינוי שהביאה לו..)

ועל המצב הרוחני שלו - אומללות מושלמת, איך יתכן? אפס? כלום? אין מנהיג לבירה? אין יד מכוונת?
אין תפילות? אין תקוות? אין ציפיה לניסים? נשמע שהוא לא מכיר את המושג הזה להתפפל ולקוות לנס.. מסכן אמיתי,

ממש כואב לראות את הוידיו הזה,
הלוואי שיפתח ליבו ויתמלא אמונה וישוב בתשובה ויזכה לראות ניסים ולראות ולהאמין שד' עושה לו זאת..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה