שכבות באוטוקד

• הוסף לסימניות
קיבלתי שרטוט של אדריכלית בקובץ פתוח,
אני צריכה לעבוד ולשנות בו דברים.
ואני מעונינת לעבוד לפי השכבות שלי.
יש דרך מהירה לשנות שכבות?

• הוסף לסימניות
להעתיק לתוך הקובץ שרטוט שלך שכל השכבות יעברו איתו.
לבודד שכבות בLAYER ISOLATE, וכך להעביר שכבה

בהצלחה

• הוסף לסימניות
שאלתי כאן כי לא הצלחתי בדרך הזו... תודה בכל אופן.
אבל בזכות אשכול אוטוקד אכן הצלחתי בדרך קלה ומהירה. תודה revrut!

• הוסף לסימניות
שאלתי כאן כי לא הצלחתי בדרך הזו... תודה בכל אופן.
אבל בזכות אשכול אוטוקד אכן הצלחתי בדרך קלה ומהירה. תודה revrut!
שמחה שהסתדרת.
תוכלי להעלות את הפתרון גם לכאן? תודה.

• הוסף לסימניות
בשמחה,

קוויק סלקט

הועלה ע"י ניקול:
קוויק סלקט מאפשר לבחור במהירות מספר אובייקטים שהמאפיינים שלהם זהים או לא זהים (לפי ההגדרות שאת מבקשת).
סמל הקוויק סלקט נמצא בחלון הפרופרטיז (שכדאי להצמיד לימין לוח השרטוט בצורה שבכל פעם שנתקרב אליו הוא ימשך החוצה)
למעלה, הכי בצד ימין של הסרגל, תראי אייקון של ריבוע עם חץ קטן וברק. זה הקוויק סלקט.
לחצה עליו- את נכנסת לחלון נוסף ששואל אותך מה לבחור:
בשורה הראשונה- אפליי טו- את מסמנת האם לבחור מכל השרטוט או רק מאזור מסויים בשרטוט (ע"י האייקון שבצד ימין של השורה)
בשורה השניה אין מה לשנות
בשורה השלישית את מסמנת מה את רוצה לבחור? שכבה מסויימת? אולי צבע? ויש עוד כל מיני אפשרויות בחיה שאין לי מושג מה משמעותן. אני בד"כ בוחרת שכבה מסויימת או צבע מסויים.
נניח שסימנת שאת רוצה לבחור שכבה.
אז בשורה הרביעית תופיע רשימת שכבות. את מסמנת איזו שכבה את רוצה.
אם את רוצה שהוא יבחר את השכבה- סמני "אקוול=" ואם את רוצה שהוא יבחר הכל חוץ מהשכבה- סמני "נוט אקוול- לא שווה"
לחצי על ok
ומה שסימנת יופיע לך עם גריפסים! ותוכלי לערוך מה שאת צריכה שם

למשל, את רוצה לעשות קופי פייסט לכל הקירות. בשביל זה את צריכה לסמן אותם. נכון?
זו הדרך לסמן אותם הכי מהר ובלי להוסיף בטעות עוד כמה אוביקטים לא רצויים.

• הוסף לסימניות
בשמחה,

קוויק סלקט

הועלה ע"י ניקול:
קוויק סלקט מאפשר לבחור במהירות מספר אובייקטים שהמאפיינים שלהם זהים או לא זהים (לפי ההגדרות שאת מבקשת).
סמל הקוויק סלקט נמצא בחלון הפרופרטיז (שכדאי להצמיד לימין לוח השרטוט בצורה שבכל פעם שנתקרב אליו הוא ימשך החוצה)
למעלה, הכי בצד ימין של הסרגל, תראי אייקון של ריבוע עם חץ קטן וברק. זה הקוויק סלקט.
בשורה הראשונה- אפליי טו- את מסמנת האם לבחור מכל השרטוט או רק מאזור מסויים בשרטוט (ע"י האייקון שבצד ימין של השורה)
בשורה השניה אין מה לשנות
בשורה השלישית את מסמנת מה את רוצה לבחור? שכבה מסויימת? אולי צבע? ויש עוד כל מיני אפשרויות בחיה שאין לי מושג מה משמעותן. אני בד"כ בוחרת שכבה מסויימת או צבע מסויים.
אם את רוצה שהוא יבחר את השכבה- סמני "אקוול=" ואם את רוצה שהוא יבחר הכל חוץ מהשכבה- סמני "נוט אקוול- לא שווה"
לחצי על ok

תודה רבה חדוי!

• הוסף לסימניות
בשמחה,

קוויק סלקט

הועלה ע"י ניקול:
בשורה השניה אין מה לשנות
לחצי על ok

תכננתי לכתוב זאת כאן, שמחה שהסתדרת לפני...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה