שכונת רמת אברהם בית שמש

• הוסף לסימניות
כנראה שפרויקט האצולה תוך חודשיים מאכלוס
בנין שלם ?
יתאכלס לפני ?
בניין שלם מגרש 301 דברנו עם משהו מוועדת ההיגוי הוא אמר שעד ר"ח אדר כבר יהיה מאוכלס בחלקו בעז"ה
לאצולה יש עוד הרבה מאד עבודה,מקווים לאכלוס בתחילת הקיץ

• הוסף לסימניות
יש לי דירה בפרויקט של האצולה ואני יודע ששלוש הבניינים הראשונים הם כבר לקראת הסוף העבודה
אבל מתי הם הולכים להיכנס אולי שכל הבניינים יהיו מוכנים או שיעשו שלוש שלוש

• הוסף לסימניות
שלוש הבניינים הראשונים נמצאים כרגע במצב שבנין שלם אחזו לפני כמה חודשים ובנין שלם עדיין לא התאכלס [עכשיו אמור להתאכלס]
אז כנראה שיש עוד כמה חודשים

• הוסף לסימניות
בפרויקט האצולה מועד האיכלוס הוא נראה לי יולי שזה בערך תמוז

• הוסף לסימניות
מישהו יכול לספור את מספר זמני האיכלוס שניתנו לכל פרויקט בגולובנציץ ?
בהתחלה יש זמן ואז עוד דחיה ועוד דחיה ...

• הוסף לסימניות
משהו יודע מתי האיכלוס בפרויקט האצולה

• הוסף לסימניות
שלום לכולם.
אני מחפש דירה בבית שמש אולי מישהו יוכל לעזור לי ולספר לי על שכונת רמת אברהם. איזה סוג אוכלוסייה? האם יש שם סופר/מכולת? האם זה בנוי או שזה יותר אתר בנייה? והאם יש שם פארקים/גני שעשועים, גנים, בי''ס וכו'?
תודה!

• הוסף לסימניות
שלום לכולם.
אני מחפש דירה בבית שמש אולי מישהו יוכל לעזור לי ולספר לי על שכונת רמת אברהם. איזה סוג אוכלוסייה? האם יש שם סופר/מכולת? האם זה בנוי או שזה יותר אתר בנייה? והאם יש שם פארקים/גני שעשועים, גנים, בי''ס וכו'?
תודה!
רמה ג' ד' ה' הרבה יותר מפותחים משם,
העירייה משום מה לא מתעניינים יותר מידי בשכונה,
והתוצאות בהתאם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה