נכתב ע"י KATZ;800840:זה במצב שאני בוחרת את התאורה. אבל בתנאים שהייתי בטבע ללא עזרים
חיצוניים מה יכולתי כבר לעשות??
נכתב ע"י KATZ;800863:אני לומדת בפרוג ואיציק אמר לנו אם רוצים ש"ל אז רק ישירות מהמצלמה-עשיתי מה שלימדו אותי..............
נו באמת..... אז גם לא היה אפשרות במצלמה לצלם ש/ל מיד.נכתב ע"י איציק'ל;800878:אולי איציק מתקופת טרום הדגיטל, שאז השתמשו בפילם מיוחדים לש״ל
נכתב ע"י יונה יונה;800884:נו באמת..... אז גם לא היה אפשרות במצלמה לצלם ש/ל מיד.
אולי הוא פשוט מודע לכך שהתלמידים שלו לא ידעו להמיר טוב.
נכתב ע"י יונה יונה;800884:נו באמת..... אז גם לא היה אפשרות במצלמה לצלם ש/ל מיד.
אולי הוא פשוט מודע לכך שהתלמידים שלו לא ידעו להמיר טוב.
נכתב ע"י מיכאל דב;800876:א. לצאת בשעה הנכונה. שמש צידית עושה את העבודה טוב.
ב. גם פלאש פשוט היה עוזר . ( כמובן שהוא צריך להיות באלחוטי מהצד וכו')
א. כל הכבוד על המאמצים שלך לעשות את מה שאפשר . לא קל למצוא היום מישהו שהולך לפי הספר ומשקיע .. ! שאפו!
ב. לגבי שחו"ל : אני חושב שזה מוטעה. כל תוכנה הכי פשוטה עושה עבודה הרבה יותר טובה מהמצלמה. מה עוד שקשה לראות את התוצאה טוב על מסך המצלמה בשחו"ל במיוחד באמצע היום.!!
מצחיקים,נכתב ע"י איציק'ל;800888:וודאי שכן, היו פילם ש״ל.
תיקון קטן : המורה לא אמר שצריך לצלם כשהמצלמה מוגדרת לצילום ש/ל, הוא אכן הזכיר שיש את האפשרות הזאת, וגם ביקש שנצלם בה, אבל רק בשביל שנלמד את הראיה בש/ל, שזה אומר תאורה שונה... , אבל הוא גם הדגיש שאחרי שרוכשים את הראיה הזאת, מומלץ לצלם במצב הרגיל, ובעריכה לשנות לש/ל ... ככה הוא בעצמו מצלם !נכתב ע"י KATZ;800863:אני לומדת בפרוג ואיציק אמר לנו אם רוצים ש"ל אז רק ישירות מהמצלמה-עשיתי מה שלימדו אותי..............
לגבי הש"ל איציקאמר לצלם דרך המצלמה אני לא יודעת מה הוא אמר לכם...נכתב ע"י דוד דנברג;800975:תיקון קטן : המורה לא אמר שצריך לצלם כשהמצלמה מוגדרת לצילום ש/ל, הוא אכן הזכיר שיש את האפשרות הזאת, וגם ביקש שנצלם בה, אבל רק בשביל שנלמד את הראיה בש/ל, שזה אומר תאורה שונה... , אבל הוא גם הדגיש שאחרי שרוכשים את הראיה הזאת, מומלץ לצלם במצב הרגיל, ובעריכה לשנות לש/ל ... ככה הוא בעצמו מצלם !
התמונות יפות
אם היית מרחיקה את הילד מהדלת ומצלמת בעדשה ארוכה, הוא גם היה מופרד מהרקע וגם גדול ביחס לרקע ופחות "נעלם" בפריים. (נראה שיש אובר חשיפה)
בהצלחה !
לטשטש את הרקע זה לא לאבד אותו, אבל זה לטעמך.נכתב ע"י KATZ;800985:לגבי הש"ל איציקאמר לצלם דרך המצלמה אני לא יודעת מה הוא אמר לכם...
ולגבי התמונה חשבתי על אפשרות הרחקת הילד אבל כך הייתי מאבדת את הרקע שהוא בעצם מה שעושה את התמונה ועדשה ארוכה אין לי בינתיים.
יכול להיות שאם הייתי מתקרבת היה יותר טוב .בכל אופן זה טוב לשמוע דעות אחרות -זה מאוד מפתח את החשיבה והראיה הצילומית...נכתב ע"י דוד דנברג;800996:לטשטש את הרקע זה לא לאבד אותו, אבל זה לטעמך.
אפשר לטשטש גם אם תתקרבי אליו ... עדשת טלה זאת לא האופציה היחידה...
(אגב, הבגדים והידיים שרופים)
גם לנו איציק אמר לצלם ככה, אבל ברור שכוונתו היתה בשביל שנקנה את הראיה הצילומית לש/ל, ולא שא"א לצלם אחרת, אלא "נהפוך הוא" מומלץ לצלם רגיל ולהפוך לש/ל, כמו שהוא מצלם. (זה לא ניחוש שלי שזו היתה כוונתו, דנו על זה איתו וזה מה שהוא אמר).
הרעיון נחמד, והביצוע מצויין, אבל כמעט תמיד ישנם הערות, מקווה שבונות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים