התייעצות ---שכחנו זר באולם---

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת אם פה זה המקום,
אבל אם אנשים יפיקו מזה תועלת והיה זה שכרי,
גיסתי התחתנה באחד מהאולמות במרכז בשבוע שעבר,
וכבר שמנו ברכב את הזר מייד לאחר החופה, אך בסוף החתונה "נזכרו" בזר עוד פעם,
הוציאו מהרכב וההמשך ידוע- שכחנו את הזר באולם.
למחרת!!! התקשרנו לאולם- והם אומרים-כל יום זורקים אצלינו זרים ועוד הרבה דברים.
העובדים מקבלים הוראה לזרוק הכל.
ואני תמהה, מה עם בל תשחית?
מה עם מינימום של אכפתיות, לפחות לחכות ליום המחרת?

• הוסף לסימניות
מאד יכול להיות שזה אחרי 100 פעמים שהם התקשרו ואמרו להם: אנחנו לא צריכים, אפשר לזרוק וכדו'
או שהבטיחו שיבואו והם מחכים עד היום...
לא שזה מצדיק מול מצוות השבת אבידה אבל בהחלט מקום לדום אותם לכף זכות

• הוסף לסימניות
מבינה את ההרגשה, באמת לא נעים....
אבל אם היו שומרים את כל הדברים שנשכחים להם באולם כל יום, היו צריכים מחסנים שלמים...
אבל כמו שאת אומרת לפחות אולי עד למחרת.

• הוסף לסימניות
באמת חבל,
אבל זר שעבר עליו הלילה, ולא הניחו אותו במים, כבר לא שווה לחפש את בעליו.

• הוסף לסימניות
הקיטל של בעלי נשכח בחדר ייחוד... למחרת בבוקר הלך לשם קרוב משפחה לקחת ולא היה - זרקו...כפרת עוונות... קנינו אחד אחר
הם אכן זורקים הכל וחבל

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לי גם קרה סיפור הזוי-
הבת שלי שכחה מעיל באולם בבני ברק.
התקשרתי למחרת לאולם ואמרו לי לבדוק בחוץ במתלים
לאחר מס' ימים כשהזדמנו לבני ברק, הלכנו לראות ולא מצאנו.
אחרי כשנה!! מתקשרת אלי משהי ואומרת שהיא גרה ברובע היהודי, חיתנה לפני שנה בבני ברק ואחרי החתונה בעלה אמר לה- קחי את כל המעילים שיש על המתלה!!! כי מי שאיבד פונה קודם למחותנים!!
היא לקחת את הכל!! (למה היא לא חשבה שאולי יש גם מעילים מחתונה קודמות שנשכחו)
מה היא חשבה לעצמה?
החתונה שלנו היתה שבוע קודם, פשוט לא הגענו עדיין לקחת.
אין לי מושג מי זו. איך אני מגיעה עכשיו לרובע?
ואני גם לא מבינה. לקחת מעילים, תנסי לפחות לאתר של מי זה!! היה לנו ארנק עם פרטים בכיס!!
לקח לה שנה לחשוב על הרעיון....
זה היה באמצע החורף, כבר קניתי מעיל שבוע אחרי שאבד.
האמת, שאני מרחמת עליה, להיות תקועה בבית עם אשתפון של מעילים לא שלה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה