כללי שכחתי איך מריצים טקסט בתיבות שיוצרו במאסטר

• הוסף לסימניות
יש לי ספר שאני צריכה להריץ בו המון טקסט. שכחתי איך פותחים את הנעילה של תיבות הטקסט שיצרתי במאסטר ושופכים את כל הטקסט בבת אחת שיפתח כמה עמודים שצריך.

ושאלה נוספת - איך אני מבטלת הצמדה לגריד? יצרתי הצמדה לגריד ואני לא יודעת איך לבטל את זה, שהיישור האנכי יעבוד.

תודה מראש

• הוסף לסימניות
שרשור אוטומטי את מתכוונת לשרשור בתוספת לחיצה על SHIFT???
את לא צריכה בשביל זה תיבות טקסט במאסטרים, הוא משרשר אוטומטית לפי קווי העזר של הטורים.

ביטול הצמדה לגריד - התכוונת להצמדה לרשת קווי הבסיס? בחלון ה-PARAGRAPH בלחיצה על האייקון עם שני הטורים הלא מיושרים.

• הוסף לסימניות
1. יש לי שתי תיבות טקסט משורשרות בעמודי מאסטר זוגיים. אני רוצה לשרשר טקסט כך, שאם אשנה אחר כך מיקום במאסטר, כל התיבות תשתננה בהתאם. איך אני משחררת את הנעילה של התיבה בעמוד [לא במאסטר] ומריצה בתוכו את הטקסט?

2. ניסיתי לבטל כמו שאמרת וזה לא הזיז לזה כלום.

• הוסף לסימניות
אז אף אחד לא יודע לעזור לי איך אני מריצה טקסט בתיבות הטקסט, שישארו נשלטים ע"י תיבת הטקסט במאסטר?

• הוסף לסימניות
CTRL+SHIFT ולחיצה בעכבר על האובייקט המבוקש.

כמו כן במאסטר עצמו (בצלמית שלו) ניתן ללחוץ לחיצה ימנית ולבחור ALLOW MASTER OVERRIDES (כותב מהזכרון, לא מולי... ), אפשר גם לשחרר אובייקט ספיציפי בתוך מאסטר באותה דרך

• הוסף לסימניות
תודה רבה. אם אני משנה אחרי control+shift+לחיצה את הגודל של תיבת הטקסט במאסטר, זה ישנה את כל העמודים? כי זה מה שאני רוצה, שאוכל לשנות במאסטר והכל ישתנה בהתאם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה