לא רוצה לייאש על תחילת השבוע.וכעת הוא לא נותן לי להיכנס אליו
לחתי על שכחתי סיסמא והוא שלח קוד אימות למייל אחר שכבר לא פעיל ואין לי דרך להיכנס אליו
מה עושים?
נסי ב"נסה דרך אחרת"וכעת הוא לא נותן לי להיכנס אליו
לחצתי על שכחתי סיסמא והוא שלח קוד אימות למייל אחר שכבר לא פעיל ואין לי דרך להיכנס אליו
מה עושים?
www.prog.co.il
אתה בעיה גדולה כי אין דרך ליצור קשר עם גוגל כל המשובים וכו' הם לא עונים אף פעםוכעת הוא לא נותן לי להיכנס אליו
לחצתי על שכחתי סיסמא והוא שלח קוד אימות למייל אחר שכבר לא פעיל ואין לי דרך להיכנס אליו
מה עושים?
איך?אני הצלחתי לפתוח מייל שלא ידעתי מה הסיסמא
ראיתי באשכול אחר שיש דרך לפנות אליהם טלפוניתאתה בעיה גדולה כי אין דרך ליצור קשר עם גוגל כל המשובים וכו' הם לא עונים אף פעם
ניסתי את זה וזה שולח לי סיסמא למייל השני שגם את הסיסמא שלו חסמתי..
אני ניסיתי לפנות בפלאפון שכתוב באתר של גוגל 074-7466436ראיתי באשכול אחר שיש דרך לפנות אליהם טלפונית
למשרדים שלהם בארץ
מתכונת לנסות את זה..
תתפלללו שזה יצליח
כי זה מייל עם המוןןן חומר חשוב!
בדר"כ אפשר ללחוץ על זה שוב ולנסות אימות בצורה אחרתניסתי את זה וזה שולח לי סיסמא למייל השני שגם את הסיסמא שלו חסמתי..
זכור לי שיש להם אופציה של שיחזור חשבון על ידי שאלות שמאמתות את זהותך
איך מגיעים לזה?
דווקא שלחתי להם הודעה דרך האתר לא זוכר בדיוק איךאתה בעיה גדולה כי אין דרך ליצור קשר עם גוגל כל המשובים וכו' הם לא עונים אף פעם
אני אנסה למצוא את זהדווקא שלחתי להם הודעה דרך האתר לא זוכר בדיוק איך
וחזרו אלי
לפני חודשיים בערך
גם אנידווקא שלחתי להם הודעה דרך האתר לא זוכר בדיוק איך
וחזרו אלי
לפני חודשיים בערך
אפשר קישור?גם אני
תיקון.אפשר קישור?
וחזרו טלפונית?
אוקי ומה הכתובת מייל שפניתה אליה?תיקון.
אני פניתי אליהם במייל וחזרו אלי עם התשובה הבאה אחרי הרבה זמן [לא יודע כמה זמן בדיוק...]צפה בקובץ המצורף 1083170
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים