שכחתי להוציא את המזוודה מהתא מטען של מונית ערבית

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
לצערי הרב נסעתי היום עם מזוודה מלאה בגדים יקרים וחדשים
והייתי כל כך מבולבלת ועייפה ופשוט שכחתי להוציא אותה מהתא מטען
מה עושים?
לאמר עליה קדיש?
יש לי מזה עוגמת נפש עצומה
המזוודה לא שלי
חלק מהבגדים ג"כ.....
יש איך למצוא אותה?
ישר כח לעונים

• הוסף לסימניות
מונית עם חברה ??
אם זה בלי חברה אפילו קדיש לא יעזור...
עם חברה אפשר לנסות....
לא זוכרת את החברה
לא יודעת בכלל אם היה
חברה אמרה לי שיש כזה דבר איגוד של כל המוניות אולי לפרסם שם?
מישהו יודע?

• הוסף לסימניות
לא זוכרת את החברה
כמעט אין סיכוי למצוא.
רק אולי מצלמות באזור
וגם אז אין לך איך להוכיח ולהשיג אותו אלא רק דרך משטרה כי הרי לא תתחילי עם נהג מונית ערבי בשביל מזוודה.

• הוסף לסימניות
וגם אז אין לך איך להוכיח ולהשיג אותו אלא רק דרך משטרה כי הרי לא תתחילי עם נהג מונית ערבי בשביל מזוודה.
א. למה החלטת שהנהג רוצה לגנוב אותה? אולי הוא גם מחפש איך למצוא את הבעלים?
ב. מי שישמע ערבי... חוצמזה שהוא נמצא בתחנה והוא לא יפסיד את הפרנסה שלו בשביל מזוודה מסכנה.

• הוסף לסימניות
א. למה החלטת שהנהג רוצה לגנוב אותה? אולי הוא גם מחפש איך למצוא את הבעלים?
ב. מי שישמע ערבי... חוצמזה שהוא נמצא בתחנה והוא לא יפסיד את הפרנסה שלו בשביל מזוודה מסכנה.
זה נשמע מאד אמיץ ככה...
אבל....
אני לא הייתי נכנסת להרפתקה הזאת גם בשביל 10,000 ש"ח.

• הוסף לסימניות
זה העונש שלי...
תמיד צחקתי על אנשים שלא עולים על מונית ערבית
עכשיו אכלתי אותה בגדול!

• הוסף לסימניות
אגב, בגדים זה משהו שלערבי כנראה יהיה מסובך למצוא בזה שימוש/למכור.
בכל אופן- זה נכון על בגדים "חרדיים".
מה שנותן יותר סיכויים.

• הוסף לסימניות
אגב, בגדים זה משהו שלערבי כנראה יהיה מסובך למצוא בזה שימוש/למכור.
בכל אופן- זה נכון על בגדים "חרדיים".
מה שנותן יותר סיכויים.
נכון, אבל יש סיכוי שהוא זרק את זה לפח זבל הקרוב כדי שלא יתפוס לו מקום...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה