שכחתי להוציא את המזוודה מהתא מטען של מונית ערבית

• הוסף לסימניות
ממליצה להבטיח להדליק נר לעילוי נשמת רבי אברהם בער מאמסטרדם ורבי עקיבא מפרנקפורט ולהגיד אמר רבי בנימין וכו'
בלי נדר אני מבטיחה!
שאזכה למצוא את האבידה במהרה! אמן!
תודה רבה

• הוסף לסימניות
יש פרטי התקשרות על המזוודה? על הבגדים?
תפיצי גם הודעה מסודרת למיילים וכו' עם פרטים
אולי הוא מצא, ואין לו כח להתעסק עם זה - אז פשוט הוציא מהרכב והשאיר איפה שהוא
או תקע לחרדי בידיים... שידאג לזה.
אפשר גם בקו השבת אבידה הארצי

• הוסף לסימניות
זה העונש שלי...
תמיד צחקתי על אנשים שלא עולים על מונית ערבית
עכשיו אכלתי אותה בגדול!
נראה לי שהבעיה במי ששכח את המזוודה בלי קשר לנהג הערבי, גם אם הוא היה יהודי חילוני זה היה אותו סיפור לא?
בכל מקרה האפשרות היא לנסות לאתר את התחנה ואם הוא שייך לאחת כזאת יש סיכוי סביר שיש להם פינה לאבדות

• הוסף לסימניות
יש סיכוי אל תתייאשי קחי ספר טלפונים תעברי תחנה תחנה
ותגידי לכל אחד נראה לי שנסעתי אתכם היום בשעה וכו' '
מישהו יודע כמה תחנות כבר יש? לא נראה לי מדי הרבה.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אודה ה' מאוד בפי
שהיה לי מקרה כזה לפני כמה שנים עם הטלית ותפילין שלי
וב"ה חזר אלי אחרי כמה ימים
מישהוא שעלה אחרי לקח את זה
ובחסדי ה' תוך כמה ימים מצאנו זה את זה
(מיום חמישי עד יום ראשון)
יומיים לא היו לי התפילין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה