שכחתי להוציא את המזוודה מהתא מטען של מונית ערבית

• הוסף לסימניות
לצערי קרה לנו אותו דבר בערב שבת לקחנו מונית ערבי מבר אילן לירמיהו ושכחנו שם מחשב חדש שממש יקר לבעליו.
יש לכם עצה בשבילי?

• הוסף לסימניות
לצערי קרה לנו אותו דבר בערב שבת לקחנו מונית ערבי מבר אילן לירמיהו ושכחנו שם מחשב חדש שממש יקר לבעליו.
יש לכם עצה בשבילי?
יש שם מלא חנויות, לבקש לראות מצלמות ממי שרלוונטי, כשיהיה לכם מספר תוכלו להשיג גם את השם של הנהג
מי יפנה אליו, ומה לומר לו, זה שלב הבא

• הוסף לסימניות
יש שם מלא חנויות, לבקש לראות מצלמות ממי שרלוונטי, כשיהיה לכם מספר תוכלו להשיג גם את השם של הנהג
מי יפנה אליו, ומה לומר לו, זה שלב הבא
אני מנסה להוציא מצלמות לבנתיים לא הצלחתי להגיע למצלמה שרואים טוב את המספר רישוי,
אני מנסה לבדוק גם דרכים אחרות אולי חברות מוניות וכו אשמח לעזרה

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת אם זה מחברה אבל באחד המצלמות ראינו שיש לה GETT על הגג אולי איתם יש איך לברר
או לנסות לברר עם חברת מוניות שמחזיקות ערבים אשמח למידע

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת אם זה מחברה אבל באחד המצלמות ראינו שיש לה GETT על הגג אולי איתם יש איך לברר
לבקש בחברה או מנהג לפרסם בין כל הנהגים
חוץ מזה לבקש מנהגי מוניות לפרסם בקבוצות שלהם
גמ"ח השבת אבידה הארצי
קבוצות וואטסאפ אם יש אפשרות....

• הוסף לסימניות
יש למשהו מידע באיזה תחנת מוניות מחזיקים נהגים ערבים?

• הוסף לסימניות
יש לכם עצ
ראיתי סטטוס של מישהו שפירסם שנמצא מחשב dell במונית בירושלים
תרשמו פרטי התקשרות ואשלח לכם פרטים
כנראה זה אתם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה