נכתב ע"י חביבה;1259802:ומה עם מייל?
על אותו בסיס, את יכולה לכתוב לפני @ + וכמה תויםנכתב ע"י נ פלוס;1260085:תרשמי מחדש עם אותו מייל רק תוסיפי נקודה בעמצא למשל במקום <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> תכתבי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> וזה נחשב אצלהם כמייל חדש...
בהצלחה!
נכתב ע"י אמאשל2;1260101:על אותו בסיס, את יכולה לכתוב לפני @ + וכמה תוים
למשל במקום: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> תכתבי abc+<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
נכתב ע"י נ פלוס;1260172:מה פתאום!!!!!! אם את מוסיפה תוים זה לא מגיע למייל שלך!!!!
אל תעשי את זה בחיים!!!!!!!!!!!!!
נכתב ע"י אמאשל2;1260201:עם מוסיפים תווים ולפני זה + זה עובד.
מרצה אמר לנו את זה באחד הקורסים שלמדתי, ומנסיון , זה עובד!!
נכתב ע"י נ פלוס;1260085:תרשמי מחדש עם אותו מייל רק תוסיפי נקודה בעמצא למשל במקום <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> תכתבי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> וזה נחשב אצלהם כמייל חדש...
בהצלחה!
נכתב ע"י אמאשל2;1260101:על אותו בסיס, את יכולה לכתוב לפני @ + וכמה תוים
למשל במקום: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> תכתבי abc+<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
נכתב ע"י בצל ירוק;1260243:זה "עובד" על נקסט, אך הקוד למעקב משלוחים לא מגיע למייל האישי.
נכתב ע"י naomif;1260369:וואו! זה חדש לי!
זה לא נחשב מייל אחר? אם אני רוצה למשל לפתוח 2 מיילים שאחד לדוגמא יהיה <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> והשני זהה <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> הוא לא יאשר לי את השם? כי אם הוא מאשר אז זה אומר שזה 2 מיילים נפרדים...
אשמח להסבר...
אז מה הרעיון שהיא הציעה לה את זה?
רק בשביל שיזהה את הסיסמא? אז מה יצא לה מזה? עדיף לפתוח מייל חדש.
נראה לי שהן מתכוונות שכל הרעיון זה שזה יגיע לאותו שם משתמש, לא?
נכתב ע"י נ פלוס;1260379:1- לא יהיה לך אפשרות לפתוח כזה מייל, זה נחשב לאותו מייל במציאות, רק במערת כל כל האתריפ פחות ויותר לא קולטים שזה אותו מייל אם מוסיפים נקודה
2- הוא לא מזהה את הסיסמה, רק במקום ללכת ולפתוח מייל חדש ולהרשם מחדש בנקסט, היא רק נרשמת מחדש בנקסט עם אותו מייל שהיה לה, רק בנקסט זה נחשב מייל חדש כי זה עם נקודה נסופת,
נכתב ע"י naomif;1260382:ואישור ההזמנה ומס' המעקב ישלח למייל הרגיל?
נכתב ע"י נ פלוס;1260387:אם את מוסיפה נקודה בהחלט כן!
אני עשיתי כבר 3 הזמנות, תמיד מאותו מייל רק פעם אחד כתבתי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> פעם שני <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> פעם שלישי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תמיד קבלתי הכל למייל ב"ה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים