עזרה שכחתי סיסמא של תעודת זהות ביומטרית

• הוסף לסימניות
כוונתכם סיסמה של ההפעלה של התעודה?

ניתן להפעיל בלשכות רשות האוכלוסין.
תוכלו גם לנסות לקבל קוד במוקד הטלפוני שלהם.

• הוסף לסימניות
לי לא נתנו במוקד הטלפוני
אלא הפנו ללשכת רשות האוכלוסין, וציינו שאין צורך בתור, זה רק להפעיל את התעודה
(תכלס, עדיין לא עשיתי)

• הוסף לסימניות
אני צריכה להיכנס ל"מערכת ההזדהות הלאומית" בעזרת תעודה ביומטרית שבידי. אני צריכה להקיש את הסיסמא שרשומה בדף שקיבלתי בזמנו, אבל אין לי אותה :(. איך אפשר לשחזר?

• הוסף לסימניות
הסתדרתם?
כי גם אני צריך את הסיסמא
איפה אפשר לשחזר?

• הוסף לסימניות
אפשר להכנס למערכת ההזהות הלאומית דרך קוד בטלפון וסיסמא שלך ואז להפעיל הת.ז. בלי הסיסמא ההוא להפעלה.

• הוסף לסימניות
אני רוצה להיכנס באמצעות הכרטיס
יש לי כבר אזור אישי
תסתכל בכניסה ע"י אופציות נוספות כניסה באמצעות כרטיס

• הוסף לסימניות
שמעתי שניתן להתקשר למוקד התמיכה הממשלתי במספר טלפון 1229 ולשחזר את סיסמת ה-4 ספרות.

• הוסף לסימניות
מישהו יודע האם רק בעל התעודת זהות יכול להוציא את הדואר הרשום מהדואר?
או שאפשר לשלוח מישהו אחר עם יפוי כח?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אפשר עם יפוי כח מקורי בלבד דהיינו לא צילום ולא בפאלפון וכד' אלא דף עם פיילוט כחול....
וכמובן תז מקורית ביד.

• הוסף לסימניות
אני רוצה להיכנס באמצעות הכרטיס
יש לי כבר אזור אישי
תסתכל בכניסה ע"י אופציות נוספות כניסה באמצעות כרטיס
אחרי שנכנסים ככה, נראה לי שאפשר לשחזר סיסמא או לחדש (כמדומני שעשיתי את זה כמה פעמים)

• הוסף לסימניות
איך אני יכולה לשחזר את הסיסמא בשביל האתר של הזדהות לאומית?

• הוסף לסימניות
איך אני יכולה לשחזר את הסיסמא בשביל האתר של הזדהות לאומית?
בדף הכניסה לאתר גוב איי אל: https://login.gov.il/
1717958984065.png

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני צריכה להיכנס ל"מערכת ההזדהות הלאומית" בעזרת תעודה ביומטרית שבידי. אני צריכה להקיש את הסיסמא שרשומה בדף שקיבלתי בזמנו, אבל אין לי אותה :(. איך אפשר לשחזר?
יש לי את אותה בעייה עכשיו הסתדרת בסוף?

• הוסף לסימניות
התקשרתי אליהם וצריך ללכת פיזית למשרד הפנים ולבקש מהם הם לא נותנים דרך הטלפון (לא צריך לקבוע תור)
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לפני כחודש וחצי עשיתי תעודת זהות חדשה תכלס אמרו לי לבא לקחת את זה ממגדלי ויטה לפני כשלוש שבועות.
א. איך אני מבררת האם התעודת זהות עדין שם או שעברה לסניף אחר?
ב. האם צריך לעשות תור בשביל לקחת תעודת זהות?
ג. האם צריך לדעת מפסר מדף וכדו'?
ד. אין לי קוד מסירה מה לעשות?
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה