תוכנות שכחתי סיסמה

• הוסף לסימניות
שכחתי את הסיסמה לכניסה למחשב (מחשב לנובו)
האם יש למשהו פתרון לאיפוס הסיסמה?

• הוסף לסימניות
reset_password win.bat

תלחץ תפעיל במידע נוסף "הפעל בכל מקרה"
ותתבטל הסיסמה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מעניין אותי
איך באמת פורצים מחשב שאין סיסמה...
הסיסמה לכניסה למחשב...

• הוסף לסימניות
המחשב זה מדגם לנובו (LENOVO)!
והסיסמה זה של הכניסה למחשב!

• הוסף לסימניות
תודה רבה על הרצון לעזור!
תשובה על השאלה,
יש לי ידע ממש בסיסי, לא יותר!

• הוסף לסימניות
מומלץ לפנות לטכנאי מחשבים מוסמך
ניקים אנונימיים בפרוג (גם אני) לא יכולים לקחת אחריות על אובדן מידע וכו'

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
המחשב זה מדגם לנובו (LENOVO)!
Im sorry
lenovo זה "חברה" שיש להם מאות ואולי אלפי דגמים

והסיסמה זה של הכניסה למחשב!
ואם מדובר בסיסמת הBIOS יש להם דגמים שמוכרז מטעם החברה שאם נשכחה הסיסמה אין מה לעשות רק להחליף ת'לוח אם (שלאמיתו של דבר גם ניתן לפריצה, אבל אני מניח שאין לך את הידע והכלים הנצרכים לעשות זאת)

• הוסף לסימניות
ואם מדובר בסיסמת הBIOS יש להם דגמים שמוכרז מטעם החברה שאם נשכחה הסיסמה אין מה לעשות רק להחליף ת'לוח אם (שלאמיתו של דבר גם ניתן לפריצה, אבל אני מניח שאין לך את הידע והכלים הנצרכים לעשות זאת)
להשערתי מדובר בסיסמה של המשתמש (אם זה היה סיסמת BIOS הוא כנראה היה יודע מה זה)

• הוסף לסימניות
ומה יש לעשות למעשה?
אני מקווה שזה מספיק אמין, מחיפוש גוגל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה