שכירה? גרה במודיעין עילית? צריכים אותך!

נכתב ע"י רותי קפלר;2065367:
שכר המורות החרדיות משולם ישירות מקופת המדינה.

במקרים הטובים ביותר:eek:

טעון בירור.
הסכום שציינתי הוא 12312 ש"ח ואני עוברת אותו (בשנה כמובן) עשרת מונים ומעודי לא ירד לי שקל בסעיף של מס הכנסה. זה אומר שאם את צודקת עוד יעלו עלי מתי שהוא..:mad: בכל אופן, לא נראה לי שזה הכיוון.

נכתב ע"י רותי קפלר;2065379:
המספר שכתבת הוא משהו אחר.
ערך נקודת זיכוי כיום, לחודש, הוא 216.
תכפילי ב-4.75 וב-12 חודשים, ותקבלי את הסכום שציינת.
זה אומר שעד מס שנתי בסכום הזה, אינך אמורה לשלם.

הרבה לפני ה-12000 ש"ח הכנסה לחודש, תרגישי את נחת זרועו של מס הכנסה.
ודבר שני - ילד נותן 2 נ"ז, רק כשהוא פעוט. אחר כך הוא רק 1 נ"ז.

ועוד דיוק: הוא נותן 2 נקודות רק בין גילאי 2-4. בשנה שהוא נולד יש 1, בשנה שהוא בן 5 יש 1, ובשנה שהוא בן 18 רק חצי...
ומה עם אישה ש... ילדיה גדלו? שאין לה ילדים? רווקה? אין לה כלל נקודות זכוי מעבר ל 2.75. זה מתסכל.

נכתב ע"י יוזמתית;2065390:
טעון בירור.
הסכום שציינתי הוא 12312 ש"ח ואני עוברת אותו (בשנה כמובן) עשרת מונים ומעודי לא ירד לי שקל בסעיף של מס הכנסה. זה אומר שאם את צודקת עוד יעלו עלי מתי שהוא..:mad: בכל אופן, לא נראה לי שזה הכיוון.

היא כתבה בפירוש
אתם מזוכים ב12000 מס.

נכתב ע"י יוזמתית;2065390:
טעון בירור.

חמודה, אף אחד לא "יעלה עלייך"
המס מחושב בתלוש באופן אוטומטי, ואם מס' נקודות הזכוי שלך נכון, אין סכוי שיש טעות
(נאום חשבת השכר...)

טוב, בכאלה שעות השינה כבר אבודה...:p
הסתקרנתי ובדקתי, ועם נקודות הזכוי שלך את חייבת במס החל מ 8,830 לחודש
ובמקרה ומופרש לך לגמל על כל הסכום, את משלמת מס החל מ 9,670 לחודש
(יש זכוי מס על הפרשה לגמל)

שברתי ת'ראש עד שנחו עיני על התאריך וקלטתי שמדובר בתלוש ישן, הרבה מים חלפו בנהר מאז...
תודה לכל המסבירנים!

נכתב ע"י GRN;2065383:
במקרים הטובים ביותר:eek:

בחינוך העצמאי, כוונתי.
אלו תשלומי מדינה כפשוטו.
הכסף עובר מאוצר המדינה לחשבון הבנק של המורה.

נכתב ע"י רותי קפלר;2065410:
בחינוך העצמאי, כוונתי.
אלו תשלומי מדינה כפשוטו.
הכסף עובר מאוצר המדינה לחשבון הבנק של המורה.

כמובן :)
השאלה היא כמה אחוזים מהמורות החרדיות עובדות בחינוך העצמאי?

למיטב ידעתי, כל המורות שב'אופק חדש' מקבלות ישירות ממשרד החינוך,
לא?

נכתב ע"י תקוה;2065006:
אז נשארנו עם אותו הסכום של משפחת אברך.
ביטוח לאומי, ארנונה, מעון ובייבי סיטר בסכומים נמוכים.

אז למה שנצא לעבוד?:rolleyes:

הילדים לא נשארים לנצח במעון
וצריך לחשוב גם על הפנסיה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה