עזרה שכירות בביתר

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
הסיבה העיקרית היא שאין יחידות דיור חדשות בגלל שאין בניה מאז תחילת המלחמה
וגם כי האוכלוסיה בביתר היותר צעירה התחילו כבר גם לחתן וכמות הזו"צים עולה ועולה

• הוסף לסימניות
הסיבה העיקרית לדעתי היא כי עיריית ביתר הפסיקה עם החוסר אכיפה שלה.
מעתה ניתן לבנות רק עם היתר והם מתחילים להרוס בניות בלתי חוקיות.

• הוסף לסימניות
הסיבה העיקרית לדעתי היא כי עיריית ביתר הפסיקה עם החוסר אכיפה שלה.
מעתה ניתן לבנות רק עם היתר והם מתחילים להרוס בניות בלתי חוקיות.
זה לא נכון
הרסו רק בניות שחרגו באופן מטורף (למשל ההוא מהרב שך שהיה לו וילה של 200 מ"ר והוא עשה מזה בנין של 1,500 מ"ר!)
אבל יחידות וכדו' לא יהרסו

• הוסף לסימניות
זה לא נכון
הרסו רק בניות שחרגו באופן מטורף (למשל ההוא מהרב שך שהיה לו וילה של 200 מ"ר והוא עשה מזה בנין של 1,500 מ"ר!)
אבל יחידות וכדו' לא יהרסו
איך אפשר לדעת מה הם מתכננים?
בכל מקרה ברגע שצריך להוציא היתרים והתהליך הרבה יותר קשה - זה מקטין את ההיצע.

• הוסף לסימניות
איך אפשר לדעת מה הם מתכננים?
בכל מקרה ברגע שצריך להוציא היתרים והתהליך הרבה יותר קשה - זה מקטין את ההיצע.
נכון, אבל כרגע זה לא המצב

• הוסף לסימניות
אני חושב שבעלי היחידות צריכים קצת לרחם על משפחות אברכים שזה בשבילם ממש אסון כלכלי ,המלגה בכולל לא עולה ,ולומר לאברך שכבר גר בביתר כבר שבע שנים עם ילדים במוסדות , ממש לא נורמלי לעבור עיר למקום זול יותר ,
בצורה הזו המחירים יעלה עוד ועוד ואין שום דבר שיעצור את העושק הזה.....

• הוסף לסימניות
אני חושב שבעלי היחידות צריכים קצת לרחם על משפחות אברכים שזה בשבילם ממש אסון כלכלי ,המלגה בכולל לא עולה ,ולומר לאברך שכבר גר בביתר כבר שבע שנים עם ילדים במוסדות , ממש לא נורמלי לעבור עיר למקום זול יותר ,
בצורה הזו המחירים יעלה עוד ועוד ואין שום דבר שיעצור את העושק הזה.....
חלק מבעלי היחידות הם גם אברכים
והמשכנתאות עלו בצורה מטורפת
אז צריך גם לרחם עליהם

מצב ממש לא פשוט היוקר במדינה. אבל כל אחד דואג לעצמו קודם

• הוסף לסימניות
בדיוק כך רק חלק ולא כולם אברכים ......,גם עליה במשכנתא לא מתקרבת לעושק בעלית מחירי השכירות ,רק דוגמא מהשבוע אחרון חבר שלי שהיה משכיר 2800 הבעל יחידה מבקש (\מחייב כי אין בררה אחרת )4000
אני בטוח שהמשכנתא על היחידה לא קפצה בצורה כל כך גבוה, רק למה לא עם אפשר להרוויח יותר
דיייייייייייי לעושק

• הוסף לסימניות
בדיוק כך רק חלק ולא כולם אברכים ......,גם עליה במשכנתא לא מתקרבת לעושק בעלית מחירי השכירות ,רק דוגמא מהשבוע אחרון חבר שלי שהיה משכיר 2800 הבעל יחידה מבקש (\מחייב כי אין בררה אחרת )4000
אני בטוח שהמשכנתא על היחידה לא קפצה בצורה כל כך גבוה, רק למה לא עם אפשר להרוויח יותר
דיייייייייייי לעושק
עם כל הכבוד לי המשכנתא עלתה ב3K
עושק זה לא
זה ביזנס
אין מה לעשות
הכל עולה עכשיו וגם המחירי דיור בהתאמה

• הוסף לסימניות
הושכרה דירת 4 חדרים ברחוב רבי עקיבא בשבוע שעבר ב4,700
60 מטר בגבעה A ב3,600

• הוסף לסימניות
אני שמעתי על כמה דירות שהושכרו במוצפי 55 מטרים ב 4200 !!!

• הוסף לסימניות
אני שמעתי על כמה דירות שהושכרו במוצפי 55 מטרים ב 4200 !!!
לפי הידוע לי זה מעל הממוצע כרגע בביתר
אבל יכול להיות שזה כבר עלה ואם כן יכול להיות שבכיכר העיר זה כבר אוחז במינימום 5,000 ש"ח

• הוסף לסימניות
מישהו יודע כמה המחיר על דירת 5 חדרים לקניה בביתר ב A?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מישהו יודע כמה המחיר על דירת 5 חדרים לקניה בביתר ב A?
זה שאלה קצת מאתגרת, בביתר הדירות נמדדות לפי אופציות,
אין הרבה דירות בביתר בלי אופצ' בכלל.
האם דירת 5 חדרים ללא שום אופציה עולה 3 מיליון שקל? קשה להאמין

• הוסף לסימניות
ביתר היא שכונה ולכן המחירים בהתאם למי שגרים שם אם אתה פראייר תשלם שכירות כמה שמבקשים ממך, אם תפתחו את הראש תמצאו מקומות הרבה יותר טובים ואטרקטיבים הן מבחינת הדירות עצמם המרווח האיכות והגודל וכו' והן במעגל הרחב יותר שזה כולל תעסוקה, איכות חיים ,מרכז, תחבורה, שטח ישראל (לא יו"ש) ועוד ועוד

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.