בקשה שכל אחד יקרא את ההודעה של @זיסהלה, וילמד על חובת הזהירות

• הוסף לסימניות
כותבת על האחיות התאומות המאושפזות במצב קשה שהיתה לידן בבית החולים

הייתי לידן ביום שני השבוע ניסתי לעודד לתת להם כח ,היה כ"כ קשה לראות אותן נאבקות על כל נשימה ונשימה
2 אחיות שוכבות זו לצד זו ---- היום כשהגעתי הן כבר היו אחרי הניתוח מורדמות מונשמות
נגשתי אליהן לכל אחת קראתי בשמן אמרתי להן עמ"י איתכן אנחנו מתפללים על תדעגנה הכל יהיה בסדר ד' יתן לכם כח ובריאות לגדל את התינוק/ת שניהם פתחו עיניים ונראה כי נרגעו הלוואי
מחריד
אני ממשיכה הלאה לחדר הבא מגלה עוד 2 יולדות מונשמות מורדמות כשסביבן עוד חולים במצב קשה
די עד מתי התמונות מלוות אותי כל היום :(

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
כותבת על האחיות התאומות המאושפזות במצב קשה שניתה לידן בבית החולים

הייתי לידן ביום שני השבוע ניסתי לעודד לתת להם כח ,היה כ"כ קשה לראות אותן נאבקות על כל נשימה ונשימה
2 אחיות שוכבות זו לצד זו ---- היום כשהגעתי הן כבר היו אחרי הניתוח מורדמות מונשמות
נגשתי אליהן לכל אחת קראתי בשמן אמרתי להן עמ"י איתכן אנחנו מתפללים על תדעגנה הכל יהיה בסדר ד' יתן לכם כח ובריאות לגדל את התינוק/ת שניהם פתחו עיניים ונראה כי נרגעו הלוואי
מחריד
אני ממשיכה הלאה לחדר הבא מגלה עוד 2 יולדות מונשמות מורדמות כשסביבן עוד חולים במצב קשה
די עד מתי התמונות מלוות אותי כל היום :(
הקדוש ברוך הוא ישלח רפואה ומזור ויגיד די לצרותינו כי נמלאה כוס היגון

• הוסף לסימניות
אני מוצא את עצמי מתחנן לבני משפחה וחברים שהנשים שלהם בהריון שילכו להתחסן!
והם מסתכלים עלי בעיני עגל מה יש? נחכה ונראה? מחכים למה???
מחכים ח"ו לאסון רח"ל?
???

• הוסף לסימניות
מחכים ח"ו לאסון רח"ל?
???
אני גם חושבת שזו מינימום השתדלות

• הוסף לסימניות
מחכים ח"ו לאסון רח"ל?
???
הסתפקתי אם להגיב על זה אבל אני אישית מכיר הרבה אנשים (מכלי ראשון ) (כולל סבא וסבתא שלי -שסבא שלי היה מאושפז בבית חולים) שקיבלו חיסון ראשון (והמשיכו לשמור כמו שהם שמרו לפני זה )ונדבקו ולפענ"ד הם נדבקו רק בגלל החיסון (אני עוד פעם מדגיש אני לא אומר את זה סתם ככה אני הייתי חולה והייתי ליד סבא שלי ולא הדבקתי אותו דוד שלי היה חולה וגם לא הדביק אותו ואחרי החיסון הראשון הוא כן נדבק ובגלל שבשבת הזאת שמעתי על עוד 3 אנשים בבית הכנסת שלנו שנשמרו עד עכשיו וקיבלו את החיסון הראשון ונדבקו כתבתי את זה)

• הוסף לסימניות
הסתפקתי אם להגיב על זה אבל אני אישית מכיר הרבה אנשים (מכלי ראשון ) (כולל סבא וסבתא שלי -שסבא שלי היה מאושפז בבית חולים) שקיבלו חיסון ראשון (והמשיכו לשמור כמו שהם שמרו לפני זה )ונדבקו ולפענ"ד הם נדבקו רק בגלל החיסון (אני עוד פעם מדגיש אני לא אומר את זה סתם ככה אני הייתי חולה והייתי ליד סבא שלי ולא הדבקתי אותו דוד שלי היה חולה וגם לא הדביק אותו ואחרי החיסון הראשון הוא כן נדבק ובגלל שבשבת הזאת שמעתי על עוד 3 אנשים בבית הכנסת שלנו שנשמרו עד עכשיו וקיבלו את החיסון הראשון ונדבקו כתבתי את זה)

זה אפילו לא מצחיק!
יש עכשיו התפרצות ומוטציה, אז גם אלה שנשמרים מאוד נדבקים!
אבל איך זה יכול להיות קשור לחיסון, כשהחיסון אין לזה שום מבנה של הנגיף!

• הוסף לסימניות
ומתי תבינו שהחיסון לא יכול להדביק זה כולה פקודה כביכול שמדמה קורונה וגורמת לגוף לפתח נוגדנים, הסיבה היחידה שסבא שלך נדבק עכשיו זה בגלל שהקב"ה החליט שזה יקרה רק עכשיו והשליחים היו המוטציות המסוכנות האלה.
כמה נורא לחשוב על משפחת יהודה משי זהב שאיבדו סבא וסבתא בגלל חתונה של נכד, לא תפחדו מזה?

עריכה: @יוסף שטיין רק עכשיו ראיתי שכיוונתי לדעתך.

• הוסף לסימניות
מכירה גם 3 אנשים שונים שנדבקו מיד אחר החיסון הראשון
לדעתי משתיקים את זה

• הוסף לסימניות
מכירה גם 3 אנשים שונים שנדבקו מיד אחר החיסון הראשון
לדעתי משתיקים את זה
ואני הכרתי אלף שנדבקו בלי להתחסן, לדעתי משתיקים את זה.

• הוסף לסימניות
עד מתי יהיה זה לנו למוקש???
אני רואה אתכם ברחוב מחייכים ומרצדים, והמסכה תלויה לה איפשהוא בין הסנטר לגרון,
מה אתם חושבים עצמכם לחכמים???
הביטו לימינכם ולשמאלכם, כמה אחים יש לנו שיושבים בבית אומללים, מתים מגעגוע לאבא או לאמא שלהם שלא יראו יותר לעולם!
זה יכול להיות בגללך, או בגללו!
תחשבו על זה רגע, יש לכם אחים, יש לנו ערבות הדדית, יש לנו אחריות, מאיפה נובע הזלזול הזה???
מגיל אפס מחנכים אותנו שחיי אדם הם מעל ה-כ-ל, לעולם לא נעשה משהו שיש צד קטנטן שיגרום למוות למישהו, ואפילו רק למחלה או אי נעימות, ובקורונה, הותרו כל הרצועות רח"ל.
יש כאן תופעה שגובלת בהפקרות נוראית!
אחים יקרים, חוסו עלי ועל משפחתי, עליכם ועל משפחתכם, תהיו קיצוניים בענין הזה! שלא תבואו לשמים, ותגלו חלילה בתיק שלכם שאתם נאשמים ברצח.

• הוסף לסימניות
לא אמרתי שזה מדביק אלא חשבתי שזה יכול לעשות את הגוף קצת יותר חלש ואז נדבקים
וכן הדגשתי שגם אני וגם דוד שלי ששתינו מטפלים בו (הוא נכה ) שתינו היינו חולים מאומתים והוא לא נדבק ממנו ועכשיו כן
אני לא מדבר נגד החיסונים אלא על מה שכתבו לפני זה שההוא הסתכל עם "עיני עגל" אז שידעו שזה לא ממש עיני עגל יש כזה מושג לחכות ולראות מה החיסון עושה

• הוסף לסימניות
לא אמרתי שזה מדביק אלא חשבתי שזה יכול לעשות את הגוף קצת יותר חלש ואז נדבקים
וכן הדגשתי שגם אני וגם דוד שלי ששתינו מטפלים בו (הוא נכה ) שתינו היינו חולים מאומתים והוא לא נדבק ממנו ועכשיו כן
אני לא מדבר נגד החיסונים אלא על מה שכתבו לפני זה שההוא הסתכל עם "עיני עגל" אז שידעו שזה לא ממש עיני עגל יש כזה מושג לחכות ולראות מה החיסון עושה
בכלל לא אמורה להיות כזאת שאלה אם להתחסן או לא! ברגע שהרבנים הגדולים של הדור אמרו להתחסן אז צריך וזה חובה ומצווה ללכת להתחסן!!

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה