איש אופקים
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
לקפוץ כל יום ולא רק בשבת...לכאורה זה [לקפוץ לשבת שלום וכדומה] לא פיתרון יעיל
צריך למצוא משהו יותר יעיל
תחזרי לעדכן אותנו...יואו פתאום התעוררה בי מחשבה
כל יום שישי אנחנו נותנים למבוגר בודד אוכל והשבת הרכב שלו היה בחניה אבל הוא לא פתח את הדלת הנחתי את האוכל בחוץ על הידית והלכתי
ועכשיו עלתה בי מחשבה ללכת לבדוק מה איתו...
תודה על הפוסט.
מקווה שהכל בסדר..
זה יכול להיות סיבה למסיבה...כמו שאומרים[לקפוץ לשבת שלום וכדומה]
כמה אנשים יעשו את זה ?לקפוץ כל יום ולא רק בשבת...
פה לכוארה טמונה הבעיה...כמה אנשים יעשו את זה ?
לא הרבה
חרדי?כמה זה נכון.
בקצה הרחוב בו אני גרה גילו לפני כשבועיים קשיש מת בביתו.
נמנע מכם את התיאורים הקשים משם, אבל הלב ממש צבט לי.
ואל תחשבו: הוא לא גר לידי, לא ראיתי אותו כבר שנים, אין לנו כלום איתו ולא הייתה סיבה שנבדוק מה שלומו.
ובכל זאת: יהודי מת כמו (רח"ל) כלב.
זאת זוועה.
והתעניינות בשכן אחד בבנין, דקה ביום- תמנע את זה.
ממש לא חרדי.חרדי?
כי משום מה יש לי הרגשה שבציבור החרדי זה פחות מצוי שיש אנשים כאלה,
או שלצערי אני טועה,
[וזה לא שאני חושב שמי שלא זכה לשמור תורה ומצוות לא מגיע לו התעניינות]
למה אי אפשר לצפות?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים