מידע שימושי שכן שלי, מחלים ומחוסן התברר כחיובי לקורונה...

• הוסף לסימניות
הבת שלי הייתה אצלם ושיחקה,
ואני ממש אשמח למידע אמין מנסיון,
האם מחלימים ברובם אכן נדבקים שוב?
האם הם מפתחים תסמינים קשים?
הבנתי שמחוסנים נדבקים יותר,
האם מחלים ומחוסן נדבק יותר מאשר מחלים שלא התחסן?
בקיצור כל מידע יעזור.
תודה!

• הוסף לסימניות
אכן מכיר כבר כמה.
ברור שהמחוסנים ומחלימים מוגנים הרבה יותר, אבל גם הגנה של 80% זה אומר שאחד ל5 אנשים נדבק - מספר גבוה מאוד.
כרגע אוחזים שההגנה בסביבות 60%, וזה אומר ש"רוב" המחוסנים ומחלימים לא נדבקים, אבל מה עוזר לך המשפט המכובס הזה.

• הוסף לסימניות
מחוסנים ומחלימים גם אם נדבקים לוקחים את זה קל יותר - כך הבנתי

• הוסף לסימניות
פשוט תעשי לה בדיקת קורונה.
בידוד היא חייבת?

• הוסף לסימניות
פשוט תעשי לה בדיקת קורונה.
בידוד היא חייבת?
בידוד היא לא חייבת,
כי היא לא הייתה במגע איתו,
אלא רק עם הבנות שיצאו שליליות,
וברור שאנחנו ניבדק, אבל נחכה כמה ימים,
כי בקורונה הקודמת נבדקנו מוקדם מדי וחלק יצאו שליליים,
ובגלל זה לא קילו תו ירוק.

• הוסף לסימניות
ברובם.
אבל הרוב זה לא הכל, יש רשימה של מתים וחולים קשה שהם מחוסנים ומחלימים.
ה"י,
אז בעצם חזרנו לנקודת ההתחלה של תש"פ?
אם החיסון ומחלה קודמת לא עוזרים...
לרוץ לקנות שימורים, ביצים וטישו?
למה הממשלה ישנה? מה הסיפור?

• הוסף לסימניות
הבן שלי העלה סברה, שיתכן והחיסון אינו עמיד בפני זן ה'דלתא' (וכפי שרואים בשטח).
בכל אופן, מי שמחוסן ונחשף לחולה מאומת, יצטרך להיבדק, ולאחר קבלת תשובה שלילית - לא יחוייב בבידוד (הדבר נודע לי במהלך שיחה הבוקר עם נציגת משרד הבריאות).
בשורות טובות ובריאות איתנה!

• הוסף לסימניות
למה הממשלה ישנה? מה הסיפור?
את לא הראשונה ששואלת:

התקשורת הישראלית כולה פתחה במתקפה על שר האוצר אביגדור ליברמן ועל שר החוץ ורה"מ החליפי יאיר לפיד, בעקבות הדיווחים על היעדרותם מישיבות קבינט הקורונה.

בשונה ממתקפות קודמות על פוליטיקאים ואנשי ציבור, במסגרתן כל אחד לוקח צד מסוים המתאים לאידאולוגיה הפוליטית שלו - הפעם נוצרה מתקפה משולבת, מימין ומשמאל, נגד ההיעדרויות המוכיחות את גודל הניתוק של לפיד וליברמן מהעם.

פרשן 'חדשות 13' נדב איל, שמרבה לסקר את תחום הקורונה, צייץ בחשבון הטוויטר שלו: "הקורונה היא אירוע פוליטי וכלכלי ענק, עם השפעות רחבות היקף על ההווה והעתיד שלנו. מן הסתם, ראשי הקואליציה שאמורים לשבת בקבינט הקורונה צריכים להיות שם. אני מניח שהם יודעים את זה היטב; הם גם יודעים למה הם לא שם".

הפרשן אטילה שומפלבי צייץ: "‏דבר אחד לא ברור לי: אם אין לשר החוץ מה לחפש בקבינט קורונה, אז למה יש לו מקום שם? ולמה הוא לא הודיע רשמית שהוא מוותר על מקומו? ולמה לא הכניסו לשם שר רלבנטי אחר, נגיד שרת התחבורה? יתכן שלפיד צודק. הבעיה היא לא בצדק שלו, אלא בברדק שמתגלה".

עורך עיתון 'משפחה', אריה ארליך, צייץ: "‏לפיד וליברמן הם חברי קבינט הקורונה לפי החוק. 'ראש הממשלה החליפי', הוא אפילו מ"מ יו"ר הקבינט. לגבי ליברמן - ההחלטות הדרמטיות קשורות ישירות לתחומי אחריותו. אלה החיים של כולנו. אבל הם 'החליטו לא לפקוד' את הדיונים, יעני מדובר בחתונה של בת דודה שלישית ואין כוח לנסוע ומתקמצנים על הצ'ק".

עיתונאית 'ynet' מורן אזולאי צייצה: "‏קראתי את הודעת לפיד לפיה הוא לא אמור להיות בקבינט וזה לגמרי לא ברור לי. גבי אשכנזי כשר חוץ היה דמות מאוד דומיננטית בקבינט הקודם. הביא לשולחן יצירתיות והיגיון בריא. לפיד מראש מוותר על זה. לא ברור ואפילו מוזר".

אזולאי הוסיפה: "‏ועוד מילה על לפיד: הוא שואף לראשות ממשלה אבל מתייחס לאחד המשברים הבריאותיים והכלכליים הגדולים שהיו פה כאילו זה בכלל לא נוגע לו. אין לו מה לתרום? החלטות שיתקבלו לא יהיו קשורות באופן ישיר או עקיף לתחומים שכן מעניינים אותו? תמוה מאוד".

העיתונאי הימני ינון מגל‏ כתב בציניות: "לפיד: השתתפתי בדיוני הקבינט החליפי".

עקיבא נוביק מ'כאן 11' כתב גם הוא בציניות: "‏מה אם לפיד וליברמן לא מגיעים לאירועים של הממשלה מחשש להתקהלות המונית?".

אריאל שנבל ‏מ'מקור ראשון' כתב ציוץ סרקסטי ש'שבר את הרשת': "חברים וחברות יש עכשיו קבינט קורונה בירושלים וראש הממשלה לבד אף אחד מהמוזמנים לא הגיע מי שיכול ללכת לשמח אפילו כמה דקות זו תהיה ממש מצווה".

• הוסף לסימניות
ידוע לכם מה התסמינים?

• הוסף לסימניות
אני חושבת שכל בן אדם בן עם הוא מחלים או מחוסן שנחסף לחולה קרונה חייב מין האחריות שלו האישית לבצע בדיקת קרונה אחת לפחות(בלי קשר להנחיות-כמו שכתבתי ראוי בפקט באותה תקופה להגדיל ראש )

• הוסף לסימניות
אני חושבת שכל בן אדם בן עם הוא מחלים או מחוסן שנחסף לחולה קרונה חייב מין האחריות שלו האישית לבצע בדיקת קרונה אחת לפחות(בלי קשר להנחיות-כמו שכתבתי ראוי בפקט באותה תקופה להגדיל ראש )
ברור שאבדק, אבל לצערי אני בין היחידים,
ממה שאני שומעת ברחוב ומחברים ומשפחה,
אנשים לא מסוגלים (נפשית) להיכנס לסרט הזה שוב,
אז הם חיים בהדחקה שעולה לכולנו ביוקר רב.

• הוסף לסימניות
ברור שאבדק, אבל לצערי אני בין היחידים,
ממה שאני שומעת ברחוב ומחברים ומשפחה,
מסכימה איתך

• תודה
Reactions: MOM
  • הוסף לסימניות
למה זו הדחקה?
אם זה עדיין נדיר שמחוסנים מגיעים למצב קשה
אין שום סיבה מוצדקת לעצור את החיים ולהגיע לסיכון ודאי

• הוסף לסימניות
עוד מההחלטות.... אם ילד מאומת מבוגר צריך להיות איתו בבידוד.
עכשיו תראו לי מבוגר ששולח את הילד שלו להיבדק.......

• הוסף לסימניות
למה זו הדחקה?
אם זה עדיין נדיר שמחוסנים מגיעים למצב קשה
אין שום סיבה מוצדקת לעצור את החיים ולהגיע לסיכון ודאי
אז את בגישה להתעלם ולתת לקורונה להשתולל בלי שליטה?
ובלי קשר למצב קשה או לא,
כששכנים ערכו בדיקת קורונה כשיש לכך סבה מוצדקת,
מן הראוי שלא יכניסו אנשים לביתם או שלפחות יעדכנו,
ושלא יסתובבו בבניין חופשי בלי מסכה,
בפרט כשיש באזור אדם בקבוצת סיכון כמו אצלנו,
נכון שאולי איש לא ימות או יתאשפז,
אבל אנחנו סבלנו נוראות מהקורונה ותופעותיה למעלה משנה,
ממש אין לי חשק לעבור את הזוועה הזו שוב.
אני מבינה שיש כאלה שזה לא מזיז להם,
לדעתי זה לא יפה!!!
אתם לא סבלתם אבל יש כאלו שכן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה